Populära

Var kan jag se mina EuroBonus poang?

Var kan jag se mina EuroBonus poäng?

Logga in på vår webbplats. Där får du åtkomst till dina EuroBonus-sidor med ditt kontoutdrag och din aktivitetslista.

Hur får man mer poäng i Stepler?

Varje dag kan du, oavsett steg, lösa in 3 extra poäng genom att titta på en kort reklamvideo. Går du 5 000 steg låser du upp en till annonsvideo värd 2 poäng. Vid 10 000 steg ytterligare en, värd 3 poäng. Kommer du upp i 15 000 steg är annonsvideon värd 5 poäng.

Hur många poäng har ni på Stepler?

Så för min del hade det varit toppen att kunna samla poäng upp till åtminstone 20 000 steg. Med Stepler kan du alltså samla 10 poäng per dag plus att det går att titta på en reklamsnutt för att få 2 bonuspoäng. Så 12 poäng per dag är det mesta du kan samla. Dina poäng kan du sedan byta mot t.

Hur vet jag hur många EuroBonus-poäng jag har?

På flygbolagens egen hemsida kan du i princip alltid se bokningsklass. Antalet EuroBonus-poäng du tjänar är beroende av bokningsklass, flygbolag och destination. Det är inte så roligt att i efterhand upptäcka att du fått 25% poängintjäning när du kunde fått 200% för bara 1000 sek mer på samma flygresa.

Var hittar jag mitt EuroBonus nummer?

För att tjäna EuroBonus Extrapoäng för ett köp måste du ha gjort minst en av följande åtgärder för att registrera ditt EuroBonus-nummer: Betala med ett betalkort/kreditkort som i förväg är kopplat till ditt EuroBonus medlemsnummer vid inköpstillfället….Cookies.

Label Description
Syfte: Spara ditt samtycke.

Hur lång telefonkö SAS?

– Åtta timmar låter väldigt länge, men är det någon som säger så så kan det mycket väl vara så. Vi har ju olika typer av medlemskap, för våra Eurobonusmedlemmar till exempel. Är du inte medlem så går de som är exempelvis guldmedlemmar före i kön. Vårt lojalitetsprogram i Eurobonus bygger lite på det.

Share this post