Populära

Vad gor Niacinamid for huden?

Vad gör Niacinamid för huden?

Några av de positiva effekterna är mindre synliga porer, en starkare och friskare hudbarriär, bättre fukthalt, jämnare hudton och minskade ålderstecken. Ovanpå det hjälper den till att balansera huden och ge den mer lyster.

Hur ofta Niacinamide?

Använd morgon och kväll. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% – Renande produkt för en oren hy med tilltäppta porer som innehåller zink för att lugna inflammationer i huden. Ska inte användas tillsammans med produkter som innehåller C-vitamin. Använd både morgon och kväll.

Hur verkar Niacinamide?

Niacinamide verkar alltså mot förstorande porer, ålderstecken som fina linjer och rynkor samt pigmenteringar och ojämn hudton. Ingrediensen gör huden mindre känslig för yttre påfrestning, verkar antiinflammatoriskt och kan minska problem med akne. Det ökar elasticiteten i huden, verkar lugnande och ger huden fukt.

Vad är Niacinamide serum?

VAD ÄR NIACINAMIDE? Niacinamide är en aktiv form av Vitamin B3. Aktiva ingredienser i hudvård innebär att ingrediensen kan ha direkt påverkan på huden. I vår hud finns enzymer som fyller en viktig funktion i vår kollagenproduktion samt vid bildandet av lipider, som bland annat gör vår hud fast och spänstig.

Varför använda Niacinamide?

Det är ett jätteviktigt vitamin som har väldigt bra funktioner i huden. Vitaminet minskar bland annat rynkor och fina linjer, ökar hudens elasticitet eftersom niacinamid hjälper till att producera och skydda kollagenet. Den hjälper även till att ljusa upp pigmentfläckar som kan komma av sol eller åldrande.

Hur många procent niacinamide?

Det här är en ansiktskräm som innehåller niacinamide. Många studier har visat att man inte behöver en hög procent av denna ingrediens. De flesta studier som visat resultat med produkter innehållande mindre än 5%. Det är viktigt att komma ihåg att högre procent ger inte alltid bättre resultat.

När använder man niacinamide?

Niacinamid är en form av vitamin B3 som används i hudvårdsprodukter för att öka elasticiteten i huden, förminska porer och ge sig i kast med pigmentförändringar och allmänt ojämn och glåmig hudton.

Hur använder man niacinamide?

Niacinamide är ett vitamin som har visad effekt på orenheter och kontrollerar oljeproduktionen i huden, samt verkar lugnande. Passar till dig som har en kombinerad till acnebenägen hud som vill ha balans. Hur du använder: Applicera några droppar i ansiktet morgon och kväll innan återfuktande kräm.

Varför använda niacinamide?

Share this post