Frågor

Vem saljer Mitsubishi i Sverige?

Vem säljer Mitsubishi i Sverige?

Bruun MMC AB är importör och generalagent för Mitsubishi. Detta innebär framför allt att K.W. Bruun hanterar importen av dessa bilmärkens person- och transportbilar samt reservdelar till den svenska marknaden.

Vilket land kommer Mitsubishi ifrån?

Mitsubishi Motors Corporation (ja:三菱自動車工業株式会社, Mitsubishi Jidōsha Kōgyō Kabushiki Kaisha) är en japansk biltillverkare. Företaget grundades 1970 när biltillverkningen inom Mitsubishi Heavy Industries flyttades till ett eget bolag. Huvudkontoret ligger i Minato, Tokyo.

Är Outlander en bra bil?

Den tidigare versionen har stabilt varit en av de absoluta favoriterna när företag har valt tjänstebil, och efter vårt test konstaterar Villanytt att den positionen lär bli ännu stadigare för Outlander PHEV. Dels för dess låga förmånskostnad, men lika mycket för bilens goda egenskaper som familjebil.

Var kommer Mitsubishi?

När kommer Mitsubishi Outlander 2021?

Mitsubishi Outlander PHEV har länge varit en av Sveriges mest populära laddhybrider. Tredje generationens Outlander presenterades 2013 och under 2019 fick bilen ett facelift. Nu bekräftar Mitsubishi USA i ett pressmeddelande att en fjärde generations Outlander kommer lanseras under andra kvartalet 2021.

Hur fungerar Mitsubishi PHEV?

En plug-in hybrid har både en eller flera elmotorer samt en förbränningsmotor. Plug-in hybriden kombinerar elbilens möjlighet till nollutsläpp med förbränningsmotorns räckvidd och trygghet. Tar elen slut tar förbränningsmotorn över och du kan åka lika långt som i en bil med konventionell bensin- eller dieselmotor.

När kommer Mitsubishi till Sverige?

Mitsubishi Motors Europa presenterar idag nästa generation Mitsubishi ASX som blir tillgänglig under våren 2023.

Är Mitsubishi ASX en bra bil?

Är det någonstans Mitsubishi ASX briljerar så är det på grusvägar där väggreppet är otroligt bra. Överlag är Mitsubishi ASX en stabil bil med gott väggrepp och bra sikt. Den är en prisvärd, mindre SUV som definitivt kan konkurrera med andra SUV:ar i samma klass.

Vad ingår i nybilsgaranti Mitsubishi?

Mitsubishis garanti följer bilen och gäller retroaktivt för bilar som sålts från och med den 1 januari i år och åtta år framöver. Garantin gäller i åtta år eller 15 000 mil, det vill säga lika långt som Kia-garantin.

Finns Outlander PHEV som 7 sits?

Nya generationen är dessutom försedd med en tredje sätesrad som gör modellen sjusitsig. Premiär för nya Outlander Plug-in Hybrid blir det lite senare i år.

Share this post