Blogga

Hur manga cupguld har Djurgarden?

Hur många cupguld har Djurgården?

Säsongen avslutades med en fjärdeplats och ett nytt cupguld, det tredje totalt. Djurgården vann Allsvenskan även 2005, och tog ytterligare ett cupguld.

Hur många Smguld har DIF?

De år som herrarna för Djurgårdens IF har tagit guld är: 1912, 1915, 1917, 1920, 1955, 1959, 1964,1966, 2002, 2003, 2005 och 2019. Mellan 1966 och 2002 var det några tuffa år för Djurgården. Närmare 40 år gick utan ett SM guld.

Vad står DIF för?

I Djurgården ser vi vilja som en talang. Är det något som kännetecknar oss så är det att viljan att träna hårt och kunna hålla ut längre än andra. Vi tappar aldrig hoppet hur svårt det än ser ut. Det är därför det är så jobbigt att tävla mot en djurgårdare, och så inspirerande att ha en djurgårdare vid sin sida.

Hur många biljetter sålda DIF?

På tisdagen klockan 14:00 släppte vi biljetterna till allmän försäljning och vi rekommenderar dig som ännu inte skaffat biljett att köpa direkt. Antalet säsongskort är rekordstort och redan innan biljetterna släpptes till allmän försäljning hade vi sålt närmare 12 500 biljetter till premiären mot Degerfors.

Vart bor djurgårdare?

Djurgården eller Södra Djurgården är en ö, och en stadsdel i Stockholm, och är en del av den Kungliga nationalstadsparken. Under tiden som ö har Djurgården även hetat Valdemarsön.

Hur många SM guld har Djurgården 2021?

Djurgårdens herrlag i fotboll tävlade under säsongen 2021 i Allsvenskan och Svenska cupen. Laget låg i serieledning större delen av säsongen men en svag höst gjorde att slutplaceringen blev 3:a och utmärkelsen lilla silvret.

Hur många SM-guld har Djurgården 2021?

Vem har gjort mest mål i Djurgården?

Vem har gjort flest mål i Djurgården Fotboll? 1. Gösta ”Knivsta” Sandberg – 70 st. 2.

Hur många biljetter är sålda till Djurgården Halmstad?

Snart har 19 000 Djurgårdare köpt biljett – en match och upplevelse du inte vill missa! Klicka här för att köpa biljett. Halmstad kommer på besök och viktiga poäng i toppstriden står på spel för vår del.

Hur många biljetter är sålda till DIF Halmstad?

Över 17 000 sålda – fyll läktarna mot Halmstad på lördag! Järnkaminerna – Officiell supporterförening för Djurgårdens IF.

Var ligger Djurgården i Stockholm?

Djurgården eller Södra Djurgården är en ö, och en stadsdel i Stockholm, och är en del av den Kungliga nationalstadsparken. Under tiden som ö har Djurgården även hetat Valdemarsön. Djurgården är känd för sina många sevärdheter och för sin natur med många gamla ekar.

Share this post