Trendig

Vem ar Voodoo docka Masked singer?

Vem är Voodoo docka Masked singer?

Det var boråsaren Hans Rosenfeldt som gömde sig bakom masken som voodoo-dockan i TV4:s underhållningsprogram Masked singer. Han slutade på en andraplats i programmet. ”Det svåraste har varit att andas i dräkten, det var ingen lek”, säger Hans Rosenfeldt.

När spelades Masked singer Sverige in?

Denna artikel behandlar ett pågående TV-program eller TV-serie.

Produktion
Originalvisning 26 mars 2021–
Status Pågående
Externa länkar
Officiell webbplats

Vem var utklädd till Enhörning i Masked Singers?

På andra plats kom Voodoodockan som var manusförfattaren Hans Rosenfeldt och på tredje plats kom Enhörningen som var skådespelaren Ellen Bergström. Tv-programmet Masked singer har lockat många tv-tittare under våren.

Vem va Godisautomaten?

I nio veckor har han charmat, trollbundit och förvirrat både jury och tv-tittare. När masken åkte av på den skönsjungande Godisautomaten var det komikern Daniel Norberg som dolde sig därunder.

Vem gömde sig bakom enhörningen?

Det visade sig vara Hans Rosenfeldt. Han är manusförfattare. Enhörningen kom på tredje plats. Och det var Ellen Bergström som gömde sig under den masken.

Vilka låtar sjöng enhörningen i Masked singer?

Enhörningen framför Miss Lis låt ”Lev nu dö sen” i kvartsfinalen av Masked Singer Sverige 2021.

Vem är Unicornen i Masked Singer Sverige?

Ellen Bergström är Enhörningen i Masked singer Sverige – det betydde ledtrådarna. Ellen landade på en tredje plats i tävlingen, stort grattis!

Vem är bakom enhörningen i Masked singer?

”Enligt uppgifter till Svensk Damtidning är identiteten bakom en av de mest populära figurerna, nämligen Enhörningen, redan röjd. Det ska vara programledaren Ellen Bergström bakom masken”, skriver man på sin sajt.

Vem är Voodoodockan Hans Rosenfeldt?

Rosenfeldt medverkade i Masked Singer 2021 som Voododockan. Han gick till final och kom på 2:a plats efter Daniel Norberg som gestaltade Godisautomaten.

Hur röstar man i Masked singer?

Hur röstar jag i Masked Singer? Röstningen sker av publiken på plats i studion. Du hemma i tv-soffan kan alltså inte vara med och påverka vilka karaktärer som får vara kvar i Masked Singer. I programmet visas bilder på hur publiken klickar på sina favoriter i vad som ser ut att vara en röstningapp i telefonen.

Vem var under masken?

Felix Herngren drog till med Carina Bergfeldt, Nour El Refai stod fast vid Malin Baryard, Måns Zelmerlöw gissade på Anna Lindberg och Pernilla Wahlgren höll fast vid Jessica Almenäs. Och under masken var det just Anna Lindberg, 40, som gömde sig, som i simhopp tagit sex EM-guld och 73 SM-guld.

Share this post