Frågor

Vad ar argiplex?

Vad är argiplex?

L-Argiplex Total Man är ett kosttillskott med ginseng samt en växtbaserad mix av de tre naturliga aminosyrorna: L-citrullin, L-arginin och L-ornitin. Innehåller flera viktiga vitaminer så som B6, B12, vitamin C och folsyra som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

När ska man ta l-argiplex?

Ta L-Argiplex Total Man kontinuerligt för bästa resultat. Intas tillsammans med mat. Denna produkt är ett kosttillskott och bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Varför l-argiplex?

L-Argiplex Man innehåller magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Flera vitaminer (t ex vitamin C, B6, B12 och folsyra) bidrar till en normal energiomsättning och immunsystemets normala funktion. Zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.

Vad är arginin bra för?

Just L-arginin är viktig för produktionen av kväveoxid som bidrar till att vidga blodkärlen och påverkar därmed blodflödet och näringstillförseln till musklerna. Det hjälper till att öka prestationsförmågan och kroppens återhämtning. Din kropp producerar aminosyran av sig själv, men bara till en viss mängd.

Vad är Citrullinmalat?

Vad är Citrullinmalat? Citrullinmalat kombinerar aminosyran citrullin med ett organiskt salt, och spelar en viktig roll för flera biokemiska reaktioner som sker i din muskelvävnad.

Hur länge kan man äta L argiplex?

Det kan lämpligen doseras med förhöjd dos under ett par behandlingsveckor, därefter två tabletter en gång per dag. L-Argiplex är ett kosttillskott som också baseras på L-arginin men som även förekommer i två varianter anpassade både för män och kvinnor.

Vad innehåller L argiplex?

Vad är citrullin malat?

Citrulline Malate Effekt Citrullinet omvandlas till aminosyran arginin i citronsyracykeln och hjälper bland annat till att förbättra uthålligheten och minska mjölksyran i musklerna som uppstår vid tung-och intensiv träning. Ofta kombineras l-citrullin med malat, vilket är en saltförening.

Share this post