Ny

Vad star DEA for?

Vad står DEA för?

Efter många omorganisationer bildades Drug Enforcement Administration (DEA) 1973 som en självständig myndighet och tog då över största delen av USA:s federala narkotikabekämpning.

Vad är det för skillnad på sheriff och polis?

Den vanligaste organisationsformen för amerikansk polis på kommunal nivå är, att en i allmänna politiska val tillsatt sheriff är chef för polismyndigheten. Varje delstat lagstiftar själv om sheriffens befogenheter, utifrån den federala lagstiftningens ramar. Dessa befogenheter kan vara av olika omfattning.

Vad händer om man inte lämnar in gymnasiearbetet?

Man behöver även godkänt i minst 2250 av 2500 poäng, och ett godkänt gymnasiearbete. Uppnår man inte dessa mål får man, som du har skrivit, ett studiebevis istället. Om man inte är godkänd på sitt gymnasiearbete får man studiebevis, samma studiebevis som man skulle få om man inte har nog med godkända betyg.

Kan man komplettera gymnasiearbetet?

På Komvux kan du göra ditt gymnasiearbete, läsa in de kurser som ingår i grundläggande behörighet (om du inte har dessa från gymnasiet) och läsa in de kurser som de behöver för den särskilda behörigheten till Juristprogrammet. Prata med Komvux i din kommun så hjälper de dig att göra upp en studieplan.

Hur många klarar inte gymnasiearbetet?

Vanligast med underkänt i svenska Den vanligaste var svenska. Omkring var fjärde elev fick underkänt i svenska 3. Nästan var femte elev missade gymnasiearbetet. Gemensamt för svenska och gymnasiearbetet är att de läses uteslutande i läsår 3 och betygsätts i nära anslutning till att eleverna slutför studierna.

Kan man läsa upp gymnasiearbetet på Komvux?

Ja, du kan göra ditt gymnasiearbete på Komvux om du vill. Prata med Komvux i din kommun så hjälper de dig att göra upp en studieplan.

Hur många sidor måste ett gymnasiearbete vara?

Det är samhällsprogrammet som bara ska göra ett teoretiskt gymnasiearbete. Våra lärare har sagt att ca 15 sidor räcker.

Share this post