Ny

Var bor Ernst pa Osterlen?

Var bor Ernst på Österlen?

Grattis Simrishamn! Nu får ni dubbelt upp av älskvärd folkkärhet! Ernst Kirchsteigers nya husprojekt ligger nämligen helt nära Mandelmanns gård. Tre enormt folkkära personer på cykelavstånd i skånska Simrishamns kommun!

Vad jobbade Ernst med innan tv?

Kirchsteiger arbetade som inredningsarkitekt på Ikea fram till början av TV-karriären, samt var SVT:s julvärd på julaftonskvällen 2004. Han har även arbetat 16 år som kock. Han blev utsedd till Filipstads ambassadör 2005.

Var är Ernst i år?

Tisdagen den 30 november är det premiär. I år befinner han sig på herrgården Saxå Bruk från 1800-talet. Den ligger i Värmland mellan Grythyttan och Filipstad. Vana tittare kommer nog känna igen.

Är Ernst rik?

Ernst Kirchsteigers bolag drar in mångmiljonbelopp Som om att det inte vore nog har Ernst två minst sagt framgångsrika bolag. ”Ernst Kirchsteiger AB”, vilket ägs av Ernst till 51 procent och till 49 procent av hans två söner, omsatte 8 092 000 kronor under räkenskapsåret 2019/2020. Vinsten? Hela 4 357 000 kronor.

Vad har Ernst för bil?

– Min drömbil är en Jaguar XJ8. Det är en helt fantastisk bil. Drömmen vore att ha en som man bara körde på sommaren.

Var ligger Ernsts sommarhus?

I ett gammalt strandhus utanför Kristianstad skapas just nu magi. I årets säsong av Sommar med Ernst har Ernst Kirchsteiger nämligen antagit utmaningen att rusta upp ett nergånget skånskt fiskartorp.

Var har Ernst sitt sommarhus?

Ernsts och Ullas nya sommarhus på Österlen gör honom närmast euforisk av odlarlycka.

Vad har Ernst för utbildning?

Ernst har en utbildning som formgivare men har även arbetat som restauranglärare. Som kock skapar och formger han med mat som råvara.

Vad föddes Ernst som?

3 november 1957 (ålder 64 år), Kroppa församlingErnst Kirchsteiger / Född

Vad gör Ernst Kirchsteiger?

TV-programledare
KockArkitektInredningsarkitektTV-personlighet
Ernst Kirchsteiger/Yrken

Share this post