Ny

Vad heter papegojan i Rio?

Vad heter papegojan i Rio?

Blu – en spixara, den sista hanen av sin art. Infångades som ung av fågelsmugglare och är Lindas husdjur. Jewel – en spixara, den sista honan av sin art.

Vad heter tjej fågeln i Rio?

Kvällens filmtips blir en tecknad film vid namn Rio, där vi får följa med fågeln Blu som är en macaw som bor hos en tjej som heter Linda i Minnestora, en dag kommer dock en fågelforskare från Rio de Janerio och övertala Linda att komma med till Rio för att Blu måste para sig med den sista tjejen av deras ras för att …

Vad är Rio för fågel?

Spixaror är en art papegojor som inte setts till vilt sedan år 2000. Däremot finns ungefär 100 spixaror i fångenskap, men dessa är kraftigt inavlade och hotas av genetiska defekter.

Vart kan man se Rio filmen?

Rio – Film online på Viaplay.

När kom filmen Rio ut?

8 april 2011 (Brasilien)Rio / Premiär

Hur många Spixaror finns det?

Med undantag av en tillfällig observation tidigare i år har arten ansetts vara utrotad sedan år 2000. Det finns dock uppskattningsvis ca 130 individer i fångenskap runt om i världen. Nu i veckan beslutades om ett program för utplantering av i fångenskap uppfödda fåglar.

Vart kan man se Rio 2?

Rio 2 – Film online på Viaplay.

När kommer Rio 3 ut?

Eftersom Saldanha senast sågs arbeta med ’Ferdinand’ tillbaka 2017 kan vi hoppas att snart höra om hans kommande projekt. Med tanke på allt detta kan vi förvänta oss att ”Rio 3” släpps någon gång 2022 eller senare.

När kommer Zombies 3 ut på Disney Plus?

Med tanke på att det tog cirka två år innan ”Zombie 2” hade premiär, kan vi förvänta oss detsamma från en annan uppföljning. Detta betyder, helst, om allt går bra, ska ’Zombies 3’ släppas någon gång under 2022 .

När kommer zombie?

Nya säsongen av SVT:s barnprogram Zombie kommer att spelas in på Hemsö Fästning. Häftigt! Inspelningarna börjar i slutet på mars och premiären sänds i november.

Vart kan man se zombie 2?

Z-O-M-B-I-E-S 2 – Film online på Viaplay.

https://www.youtube.com/watch?v=2LqIvQn7nwY

Share this post