Frågor

Vad hander om man inte ar nojd hos frisoren?

Vad händer om man inte är nöjd hos frisören?

Om du och frisörsalongen inte kommer överens kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) för att få tvisten prövad. ARN kan pröva tvisten om frisörbehandlingen kostat mer än 500 kronor. När du vill anmäla till ARN är det bra om du har dokumenterat felet och tagit bilder som tydligt visar felet.

Vad ska man prata om hos frisören?

Väder, semesterplaner och familjen är det som kunder och frisörer allt som oftast pratar med varandra om. Vissa kunder tar en tidning och sitter tysta medan andra delar med sig frikostigt av sitt privatliv. Allt för frikostigt kanske.

Var klipper sig kändisarna i Stockholm?

På You´s interaktiva startsida kan du se de senaste kändisarna som klippt sig på salongen. En klippning startar från 700 kronor, hårförlängning från 6 500 kronor. Salong VITA | Nybrogatan 7, Östermalm. Telefon 08-611 48 20.

Kan man få pengarna tillbaka hos frisören?

Om frisören skulle misslyckas med att rätta till felet kan du kräva dina pengar tillbaka. Då är det bra om du mejlar frisören för att ställa ditt krav, och bifogar bilderna som visar resultatet. De flesta kommuner erbjuder konsumentvägledning, dit du kan vända dig för information och stöd.

Kan man anmäla en frisör?

– ARN kan vara en möjlighet för en frisör företagare som kanske har en missnöjd kund som man inte kommer överens med. Då kan man säga att “du kan vända dig till ARN för att få ditt ärende prövat”.

Hur man ser ut hos frisören?

– Du behöver inte ha hela huvudet fullt av folie varje besök. Du får väldigt liknande ytligt resultat genom att göra en kvarts del av huvudet – framme vid benan och på sidorna – vilket går snabbare och är billigare. Men det erbjuds inte av alla frisörer, säger hon.

Vilken frisör går Bianca Ingrosso till?

Adam Lukacs brukar fixa Alice Stenlöf, Bianca Ingrosso och Johanna Nordströms hår! Hur kom det sig att du blev kändisars favorit? – Oj!

Vad kostar det att klippa sig i Stockholm?

Klippning

  • Herrklippning. 410:- 30 min.
  • Damklippning. 530:- 45 min.
  • Barnklippning. 380:- (t .o.m. 8 år 30 min)
  • Ungdom/tjej. 480:- (9 – 12 år, 45 min)
  • Luggklippning. 190:-
  • Maskinklippning. 190:-
  • Tvätt & Föning (45 min) 480:- priser från.

Varför blir håret gult?

Varför blir håret gult? Anledningen till att håret blir gult är för att vi alla har varma pigment i håret. Därför upplevs håret gult när en nyansering eller toning försvinner eller mattas ur. Dessa varma pigment är dock svåra att få bort helt, inte ens med ett bra blekmedel kan du få bort dessa pigment till 100%.

Share this post