Populära

Ar Spore gratis?

Är Spore gratis?

Abonnera nu för att få omedelbar åtkomst till SPORE™ och en samling av EA:s mest populära titlar med EA Play! $4.99 kommer debiteras idag, och sedan automatiskt förnyas med $4.99 med mellanrum på 1 månad(er). $29.99 kommer debiteras idag, och sedan automatiskt förnyas med $29.99 med mellanrum på 12 månad(er).

Är Origin gratis?

Origin är en kostnadsfri plattform för att ladda ner och spela PC-spel. Bli medlem i EA Play eller kolla in vårt ständigt växande bibliotek med titlar från över 100 studior.

Hur laddar man ner Spore?

Nedladdningsbar via Origin Spelkoden till Spore levereras digitalt till din epostadress direkt efter avslutat köp, vilket innebär att du kan ladda ner och börja spela direkt. Spelet levereras inte i en fysisk kartong. Aktivering och nedladdning av Spore sker enbart via Origin.

Vart kan man spela Spore?

SPORE-SPEL

  • Österrike. Belgien. Bulgarien. Kroatien. Cypern. Tjeckien. Estland. Finland.
  • Frankrike. Tyskland. Grekland. Ungern. Island. Irland. Italien. Lettland. Liechtenstein.
  • Litauen. Luxemburg. Malta. Nederländerna. Polen. Rumänien. Slovenien.

Hur mycket kostar Spore på PC?

Det billigaste priset för Spore (PC) just nu är 127 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin PC-spel med ett genomsnittligt betyg på 2.0 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 3 butiker.

Vad kostar Origin?

Vad kostar EA Play? Ett medlemskap i EA Play kostar bara 40,50 kr i månaden. Eller så kan du spara ännu mer genom att välja ett helt år för 249,00 kr – ett medlemskap lönar sig om du så bara köper ett enda spel med din rabatt på 10%!

Hur spelar man Spore?

Spela hur du vill i de fem evolutionsfaserna i SPORE: Cell, Varelse, Stam,Civilisation och Rymd. Varje unik fas bjuder på nya utmaningar och mål. Du kan välja att starta med Cell-spelet och odla fram en art från anspråkslösa förhållanden i vattnettill dess evolution som en tänkande art.

Kan man spela Spore på PS4?

Idag tittar vi på några av de spel som liknar titeln eftersom vi alla vet att det inte levde upp till förväntningarna. Här är listan över videospel som liknar Spore som är våra rekommendationer. Du kan spela dessa spel som Spore på PS4, Xbox One, Xbox 360, PC, iPhone, Android, mac eller till och med online.

Kan man lita på Origin?

Bra tjänst, har inte alls några problem med Origin. Origin har en ganska tråkig och generisk hemsida, det enda positiva är att den inte är lika plottrig som många andra Amerikanska skitsidor. Origins spelkatalog är nog den minsta på hela nätet bland liknande tjänster.

Hur fungerar Origin?

Origin lagrar spelfilerna med dina framsteg i molnet så du kan hoppa in i ditt sparade spel från en valfri Origin-aktiverad dator av samma plattform (Mac eller PC). De är även bra att ha som säkerhetskopia för dina lokalt sparade spelfiler, ifall din hårddisk sjukskriver sig.

Share this post