Frågor

Vad kostar det att laga stenskott i rutan?

Vad kostar det att laga stenskott i rutan?

Vad kostar det att laga stenskott eller byta bilruta?…Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag.

Försäkringsbolag Laga stenskott Byta vindruta
Tre Kronor 0 kr 1500 kr
Trygg-Hansa 100 kr per stenskott 1500 kr (750 kr med Bilförsäkring Stor)
Vardia 200 kr per stenskott 1500 kr
Volvia 200 kr 1600 kr

När laga stenskott?

Stenskott upp till 3 cm brukar man normalt kunna reparera. Är skadan större krävs i regel ett rutbyte.

Vad kostar det att laga stenskott på Carglas?

Några exempel på dessa är Ryds Bilglas och Carglass. Att laga ett stenskott kostar ungefär 1000 kronor inklusive moms utan en försäkring som tar kostnaden.

Vilka stenskott går inte att laga?

Det beror på vilket försäkringsbolag och vilken bilmodell du har. Självrisken, och därmed kostnaden, varierar mellan 1 500 kronor och 3 000 kronor. För en exakt prisuppgift, klicka här. Hur mycket kostar det att laga ett stenskott när man har försäkring?

Vilka stenskott går att laga?

Så vet du om rutan kan lagas Men är rutan inte är skadad mitt i synfältet, skadan är mindre än en femkrona och om rutan är hel och fräsch i övrigt, finns det ingen anledning att byta ut den. Om stenskottet lagas på auktoriserad verkstad får rutan tillbaka samma hållbarhet som innan den blev skadad.

Är det gratis att laga stenskott?

Att laga ett stenskott är billigare och bättre för miljön än att byta ruta. Vi lagar alltid glaset i första hand när det är möjligt. Kan man få stenskott lagat gratis? Ja, det är faktiskt möjligt.

Hur mycket kostar ett stenskott?

Betydligt billigare att laga stenskott Att laga ett stenskott kostar ofta mellan 0 kronor upp till ett par hundralappar. Behöver hela rutan bytas ut på grund av en mer omfattande spricka betalar du däremot en självrisk som brukar ligga någonstans mellan 1 000 och 2 000 kronor.

Share this post