Blogga

Hur installerar man kattlucka?

Hur installerar man kattlucka?

Man kan också hitta elektroniska kattluckor som känner av ett unikt ID-chip i kattens halsband så att lösdrivande katter inte kan ta sig in i huset.

  1. Mäta din katt.
  2. Välja rätt plats.
  3. Märka ut platsen.
  4. Välja rätt borrmaskin.
  5. Såga ut öppningen.
  6. Återanvända den träbit som tagits bort.
  7. Märka ut fästhålen.
  8. Sätta kattluckan på plats.

Är kattlucka bra?

Därför kan en investering i en kattlucka vara en underbar lösning på om katten ska vara en inomhus- eller utomhuskatt. Din katt kan bestämma när den vill vara inne eller ute, och de flesta luckor har lås så att du kan se till att katten är i säkert förvar inomhus innan du somnar på kvällen.

Hur fungerar kattlucka med chip?

Dörren har utrustats med en chipläsare som kommer att scanna din katts ID-chip. Det här fungerar både då katten har märkts med chip och då du hänger på identifieringen på kattens halsband. När rätt katt kommer till kattluckan glider den upp. Fel katt har inte en chans att komma in och göra sig hemmastadd.

Kan man montera kattlucka i glasdörr?

Går det att installera kattlucka i glasdörr? Ja, det ska gå bra med många märken som till exempel Ferplast. Men du kan behöva extra fästen för den här typen av kattluckainstallation.

Var kan man köpa Kattlucka?

DjurMaxi har Sveriges största utbud av kattluckor. Vi har både billiga kattluckor och säkra kattdörrar med bekväma funktioner. Kattluckor kan monteras i dörrar, väggar, glasdörrar och fönster. Välkända varumärken som PetSafe, Ferplast, Trixie, Catmate och SureFlap finns i vårt sortiment.

Var köper man Kattlucka?

Katt – Kattluckor Du får större kontroll över din katt samtidigt som katten får en större frihet. Här hos oss på Arken Zoo hittar du alltid ett stort utbud av kattluckor till mycket bra priser. Du väljer mellan kattluckor med chip, kattluckor med magnetisk låsning och vanliga kattluckor.

Share this post