Frågor

Finns Rituals i Finland?

Finns Rituals i Finland?

Bli medlem här! Hudvårds- och spavarumärket Rituals grundades år 2000 i Nederländerna, och idag finns det i 29 länder. Bara i Sverige, Norge och Danmark har man sammanlagt 128 egna butiker, och under nästa år planerar man att lansera Rituals i Finland. Idag har vi 71 butiker i Sverige, 37 i Norge och 20 i Danmark.

Finns Rituals i USA?

Rituals producerar och säljer produkter för kropp och hem inspirerade av österländska ritualer. Kedjan finns i USA och i flertalet länder i Europa.

Hur bra är Rituals produkter?

I stort får Rituals högt betyg av mig. Kvaliteten är hög och förpackningarna är fina och lyxiga. Stort plus är att det är enkelt att källsortera eller fylla på produkterna, något som också är ekonomiskt då påfyllningen är billigare.

Var kan jag köpa Rituals?

Hos KICKS hittar du ett brett utbud av produkter från Rituals. Skäm bort huden och håret med vårdande och väldoftande produkter, eller uppdatera badrummet eller köket med härlig handtvål eller mjukgörande handbalsam.

Vilka Rituals är för män?

För honom. Handla baserat på Produkt.

  • Hand Wash. The Ritual of Hammam, handtvål, 300 ml.
  • Naturlig formula. Hand Lotion.
  • Life is a Journey – Hammam Car Perfume. The Ritual of Hammam, bilparfym, 6 gr.
  • Invigorating Collection. The Ritual of Samurai, gåvoset.
  • Purifying Routine. The Ritual of Hammam, gåvoset.
  • Är Rituals produkter bra för huden?

    Det jag gillar med Rituals är att deras produkter exfolierar, rengör och återfuktar huden i flera steg och man alltid får en superlen hud efteråt. Det känns som att man har ett minispa hemma, vilket alltid höjer lyxfaktorn lite extra en vanlig vardag.

    Är Rituals produkter naturliga?

    Som Rituals säger: ”Vi strävar efter att använda så många naturliga ingredienser som möjligt, och när naturen inte kan tillhandahålla rätt egenskaper eller om det är bättre för miljön, använder vi laboratorieframställda alternativ.”

    Share this post