Ny

I vilken stad bildades stiga AB?

I vilken stad bildades stiga AB?

Flera generationer har roat sig med Stigas klassiska bordshockeyspel. Foto 1966. Historien om Stiga börjar 1934. Då startade den 23-årige entreprenören Stig Hjelmquist en firma i ungkarlslägenheten hemma i småländska Tranås.

Vem tillverkar Stiga gräsklippare?

Stiga ingår i GGP, Global Garden Products, som har sitt säte i Italien. Koncernen tillverkar gräsklippare och har fyra fabriker. Fabriken i Tranås står för den mest lönsamma produktionen, enligt konsultrapporten. Betydligt lönsammare än fabrikerna i Kina, Slovakien och Italien.

Vem äger stiga?

Stiga C S.à R.L.Stiga / Överordnad organisation

Vilken bensin till Stiga motorsåg?

Information om bensin Använd bara märkesbensin med ett oktantal på minst 90 ROT (vi rekommenderar att du använder blyfri miljöbensin för att skydda din egen hälsa och miljön).

När grundades stiga?

1934, TranåsStiga / Grundades

Var köper man hockeyspel?

Priserna online kan variera från priserna i butikerna. Samla hela familjen och spela denna uppdaterade versionen av det klassiska ishockeyspelet från Stiga. Stigas klassiska hockeyspel i ny version framtagen tillsammans med Peter Forsberg!…Stiga, Hockeyspel Play-Off 21 Sverige vs Finland.

Varumärke STIGA
Streckkod 7318681145013

Var tillverkas stiga snowracer?

Men långa transporter och en önskan om bättre kvalitet fick företaget att flytta hem tillverkningen till Eskilstuna. Snowracern på taket till Stigas byggnad utanför Eskilstuna ser en aning malplacerad ut. Det enda som för tankarna till vintern denna dag är en smutsig snöhög på parkeringen framför huset.

Var tillverkas Stiga?

Var tillverkas Stiga motorsågar?

Det som finns kvar i Tranås är utveckling och produktion av de så kallade åkgräsklipparna. Nu är det meningen att verksamheten i Tranås ska växa. Fabriken ska utveckla och tillverka gräsklippare inte bara för varumärket Stiga, utan även för koncernens andra märken, som Castelgarden och Mountfield.

Vem säljer Stiga?

I utvalda Mekonomenbutiker erbjuder vi STIGAs trädgårdsmaskiner. Du kan köpa allt från eldrivna gräsklippare och trimmers till mängder av tillbehör och reservdelar hos oss.

Var tillverkas Stiga motorsåg?

Share this post