Rekommendationer

Hur forpackas glas?

Hur förpackas glas?

Om du varken har originalförpackningar eller kartonger specifikt ämnade för att transportera glas ska du packa glasen enskilt och vira rejält med papper runt dem. Se också till att lägga papper inuti och placera glasen sedan stående. Upp och ned är ett alternativ om glasen står mer stabilt på det här sättet.

Hur packar man bäst porslin?

Packa porslin och glas på bästa sätt Slå in glas och porslin i silkes- eller tidningspapper. När tallrikarna slagits in i paket ska de ställas på högkant i flyttkartongen. Lägg glaspaketen ovanpå varandra med tunnare glas upptill.

Hur packar man en tv?

Packa in ordentligt Använd frigolit, bubbelplast eller packchips så att tv:n inte kan röra sig. Packa runtom på alla sidor så att alla delar är skyddade. Du vill inte att tv:n ska åka runt i lådan, så se till att det här blir riktigt gjort.

Hur packar man glas vid flytt?

Då du ska packa glas, vare sig det är stora eller små, ömtåliga eller robusta, så gäller det att varje glas slås in ett skyddande papper. Gärna silkespapper, annars fungerar tidningspapper med risk att det färgar av sig. Var generös med papper. Glasen placeras fördelaktigt stående.

Hur förvara porslin?

När man ska förvara sitt porslin så bör man lägga ett hushållspapper eller papperstallrikar mellan tallrikarna eftersom detta skyddar porslinet. När det kommer till kopparna bland porslinet så ska man placera ett kaffefilter mellan kopparna.

Hur flyttar man en tv?

Packa TV vid flytt – så gör du

  1. Ta ut och packa ner alla kablar. Det allra första du bör göra är att ta ut alla kablar som sitter fast i TV:n.
  2. Slå in din TV i bubbelplast. När du väl har kopplat ur och packat ner alla kablar, är det dags att slå in din TV-apparat med bubbelplast.
  3. Märk upp TV-apparaten.

Måste man spara tv kartongen?

Sparar inte lådor alls (nåja någon enstaka som används till att förvara saker i), kastar så fort jag ser att varan är ok, särskilt om det är skrymmande kartonger. Går prylen sönder så får man väl fixa en låda då om det behövs. Sparar alla lådor tills garantin går ut.

Share this post