Populära

Vad kostar en bajamaja att hyra?

Vad kostar en bajamaja att hyra?

Lägg i varukorg. WC 10 fot. Art nr. 1043. 10.000,00 kr.

  • WC 10 fot med dusch. Art nr. 10431. 6.000,00 kr.
  • WC 10 fot handikapp. Art nr. 1042. 10.000,00 kr.
  • Byggtoalett. Art nr. 10501. 1.800,00 kr.
  • Kan man hyra en bajamaja?

    Vänd dig till Sanifix för att hyra portabel toalett, dusch och Bajamaja & Holken. Vi hyr ut Bajamaja/Holken, toalettvagnar, urinoarer, lyxtoaletter, dusch- och kombivagnar till små och stora evenemang, badplatser, golfbanor och konserter. Våra kunder är både företag och privatpersoner.

    Hur fungerar en bajamaja?

    Bajamaja[redigera | redigera wikitext] Bajamaja AB är ett företag som främst tillhandahåller flyttbara utomhustoaletter, vilka ofta används vid till exempel byggarbetsplatser, badstränder, golfplatser eller stora evenemang.

    Hur tömmer man en bajamaja?

    Vi tömmer era byggtoaletter och bajamajor på plats. Om ni använder mobila toaletter på en byggarbetsplats eller ett event så kan vi tömma dem och se till att toalettbesöken blir friktionsfria för användarna.

    Vad heter bajamaja på engelska?

    Han luktar som en bajamaja. He smells like a porta-potty.

    Var kommer bajamaja ifrån?

    Namnet Bajamaja uppfanns i Tomelilla 1986, av en man som vid tiden var platschef på Ragn-Sells, berättar Frederic Olsson. De första 60 bajamajorna hämtades från USA. ”På den tiden skrattade alla åt idén. Ingen trodde att det fanns en marknad för bajamajorna, men i dag är marknaden hyfsat stor”, fortsätter han.

    Hur ofta tömma bajamaja?

    Toaletterna bör tömmas i god tid så inte lukt och bakterier sprids. Om man vet att toaletten ska stå på en arbetsplats en längre tid kan vi lägga in tömningen på ett schema så slipper ni ha koll på när den ska tömmas, då gör vi det åt er!

    Vad heter bajamaja egentligen?

    De flesta byggarbetsplatser förses med bajamajor, eller portabla byggtoaletter som de egentligen heter, eftersom det allt som oftast saknas tillgång till det kommunala avloppsnätet.

    Share this post