Ny

Hur hogt nickar Ronaldo?

Hur högt nickar Ronaldo?

Cristiano Ronaldo flög högt och nickade in 2-1 mot Sampdoria. Hur högt? 2,56 över marken skriver La Gazzetta dello Sport.

Hur lång är Ronaldo?

1,87 mCristiano Ronaldo / Längd

Hur lång är Ronaldo 2021?

Ronaldo gjorde sin debut för klubben den 29 augusti mot Deportivo La Coruña. I juli 2018 skrev Ronaldo på ett fyraårskontrakt med Juventus FC….Cristiano Ronaldo.

Personlig information
Smeknamn CR7
Födelsedatum 5 februari 1985
Födelseort Funchal, Madeira, Portugal
Längd 187 cm

Hur mycket kan Ronaldo hoppa?

2011 testades Ronaldos fysiska färdigheter. Portugisen hoppade då 44 centimeter stillastående (utan armsving) och 78 centimeter med sats, högre än en snittspelare i basketligan NBA. Med sin egen längd på 185 centimeter innebar det att stjärnan nådde 263 centimeter över marken med sitt huvud.

Hur många mål gjorde r9?

Han spelade sin sista match i Brasilien den 7 augusti 1994 mot Botafogo. Totalt spelade han 59 matcher för Cruzeiro och gjorde 57 mål.

Hur mycke väger Ronaldo?

– Jag är 1.84 och väger 95 kilo just nu. I VM 2002 vägde jag 87 kilo och det är vad jag strävar efter. Jag behöver nå den vikten om jag vill kunna komma tillbaka, säger Ronaldo.

Vad är målrekordet i Champions League?

Topp 10: Champions League skytteliga genom tiderna

Namn Klubbar
2 Lionel Messi Barcelona
3 Raúl Real Madrid Schalke 04
4 Ruud van Nistelrooy PSV Eindhoven Manchester United Real Madrid
5 Karim Benzema Lyon Real Madrid

Vem har gjort mest mål i Champions League någonsin?

Listan toppas av Cristiano Ronaldo, som blev första spelare att nå milstolpen 100 mål och är uppe i totalt 140 just nu.

Vad hette Champions League innan?

Uefa Champions League, tidigare kallad Europacupen för mästarlag, Europacupen eller Mästarcupen, är den största fotbollsturneringen för klubblag i Europa före Uefa Europa League och Uefa Europa Conference League. Turneringen, som arrangeras av Uefa varje säsong, spelades första gången säsongen 1955/56.

Hur tar man sig till Champions League?

Vägen till Champions League smalnar för de lägre rankade nationerna från och med nu. De svenska mästarna går in i kvalomgång 1 för att hitta nålsögat till Champions Leagues gruppspel som en av de sex play-off-vinnarna. Samtidigt finns möjligheten till fortsatt spel i UEFA Europa League vid förlust i play-off.

Share this post