Trendig

Hur fungerar Priority Pass?

Hur fungerar Priority Pass?

Priority Pass är din inträdesbiljett till mer än 1300 VIP-lounger på flygplatser världen över. I VIP-loungen kan du vänta på ditt flyg i en lugn och avspänd miljö. Här får du tillgång till internet, du kan njuta av lättare förfriskningar, läsa tidningar, se på tv eller arbeta ostört.

Vilka kort har Priority Pass?

De kreditkort som har lounge access är för närvarande Supreme Card World, American Express Gold Card, Revolut Metal, Revolut Premium, Nordea Platinum, EuroCard samt Swedbank Platinum. Exempel på flygplatslounger som du har tillgång till med Lounge Key och Priority Pass: Norrsken Lounge, Stockholm Arlanda Terminal 5.

Vilket Platinum kort är bäst?

Det bästa med Swedbank Mastercard Platinum är alla fördelar du får när du är ute och reser. Du får till exempel tillgång till mer än 1 000 flygplatslounger världen över, oavsett vilken biljettyp du har eller med vilket flygbolag du flyger.

Vad kostar Amex Platinum?

American Express Platinum Card är Amex mest välrenommerade betalkort med en årsavgift på 6600 kr. I den summan ingår även ett Platinum extrakort och fyra Gold Extrakort samt ett Additional Card, för att du ska kunna separera olika typer av utgifter.

Vilka lounger är öppna på Kastrup?

The Carlsberg Aviator Lounge I loungen kan du slappna av i dansk-designade möbler, äta goda smørrebrød tillsammans med en svalkande Carlsberg, eller ett gott alkoholfritt alternativ.

Vad serveras i SAS lounge?

Starta din resa i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din avgång….SAS Domestic Lounge

  • Snack- och dryckesbar (läsk, vin och öl)
  • Fri WiFi.
  • Tidskrifter.
  • Affärstillbehör.
  • Telefonrum.

Vad kostar SAS lounge?

Priset för SAS Lounge på Arlanda terminal 5 kostar 289 kr eller 3000 EuroBonus-poäng. Om du flyger med SAS Plus/Business så är allt i SAS Lounge kostnadsfritt.

Hur får man Platinum kort?

Den högsta kreditgränsen med ett American Express Platinum är 1 500 000 kronor och den lägsta 40 000 kronor. Målgruppen för Platinumkortet är definitivt personer med hög inkomst. Du måste vara 18 år för att kunna söka. Har du betalningsanmärkningar går det inte att få din ansökan beviljad.

Share this post