Blogga

Hur stor airfryer for 4 personer?

Hur stor airfryer för 4 personer?

En airfryer för stora som små middagssällskap Cosori Pro är en airfryer som är kompakt och därmed ger dig mer plats i köket jämfört med många konkurrenter. Trots detta har den en imponerande kapacitet på 4,7 liter, tillräckligt för att laga en god middag för fyra personer.

Vilken är den bästa Airfryern?

ActiFry Genius XL är en rymlig airfryer och en större modell av Actifry Genius som blivit utsedd till bäst i test hos Aftonbladet Plus. Det är dessutom ett populärt val hos både Prisjakt och Pricerunner. XL-modellen har en stor kapacitet att tillaga mat för upp till åtta personer, vilket motsvarar 1,7 kilo mat.

Vilken storlek airfryer?

Kapacitet och volym hos en airfryer hänger till stor del på hur många som bor i hushållet och äter luftfriterad mat. Om du bor ensam eller om ni är två så räcker det med en volym på två liter för att laga två portioner. På Elon.se finns det airfryers som rymmer upp till 5,4 liter vilket är bra för större familjer.

Vilken är den största airfryer?

Och på tal om storlek, Philips Airfryer XXL har en kapacitet på hela 7,3 liter vilket gör den till ett givet alternativ till den lite större familjen. Airfryer XXL är inte enbart enkel att använda, även rengöringen går snabbt och alla löstagbara delar kan diskas i diskmaskin.

Hur mycket får plats i en airfryer?

Korgen till din Philips Airfryer rymmer upp till 800 gram, 1 200 gram eller 1 400 gram pommes frites beroende på vilken Airfryer-modell du har.

Är rustas airfryer bra?

Mer smak och mindre fett! Fritösen har justerbar temperatur 80–200 °C och 30 minuters timer. Stor, löstagbar skål med non-stick-beläggning. För din säkerhet har fritösen överhettningsskydd, som slår ifrån om det blir för varmt.

Hur bra är en varmluftsfritös?

En varmluftsfritös friterar väldigt bra med minimalt med olja. Här är snarare styrkan att du får ett väldigt bra resultat utan att måltiden behöver bli fetare och onyttigare. Samtidigt ger varmluftsfritösen möjligheten att tillaga mat på flera olika sätt och du får fler alternativ.

Share this post