Ny

Hur skapa en Kapselgarderob?

Hur skapa en Kapselgarderob?

Men var ärlig med dig själv och välj kläder som passar din livssituation! ‌I en kapselgarderob är kombinationsalternativen alfa och omega. Välj därför 1-2 basfärger att bygga din garderob på – till exempel svart, blå eller brun. Andra färger du väljer ska kunna kombineras med dessa basfärgererna.

Hur se elegant ut?

Genom att ha släta och strukna kläder ger du automatiskt ett mer elegant intryck. En enkel sak är att välja en hel outfit som går ton i ton. Detta är en bra grundregel för en lyxig och genomtänkt stil. Med hjälp av statementsmycken kan du tillföra en mycket lyxig känsla till din outfit.

Hur många klänningar behöver man?

Om du alltid tvättar en gång i veckan på samma dag och aldrig till exempel spiller på dig själv kommer du att klara dig med 7 toppar. En person som istället tenderar att smutsa ned sig lite mer kan behöva 10 toppar för att klara sig en vecka. Det handlar alltså om hur ofta du byter kläder och hur din livsstil ser ut.

Hur många par byxor?

Det finns många artiklar på nätet som säger exakt hur din garderob ska se ut. Dessa skulle säkert fungera utmärkt om människor inte vore individer. Om du bär klänning varje dag, år ut och år in finns det ingen anledning för dig att ha fem par byxor bara för att en artikel säger åt dig att ha det.

Vad ska en Kapselgarderob innehålla?

En kapselgarderob är en slags utvecklad basgarderob och ska innehålla plagg som går väl ihop med varandra, och som får dig att känna dig bekväm och snygg varje dag. Tanken är att hålla dig till ett fåtal plagg som är eviga i sin stil, men som man kan sätta ihop den ena snygga outfiten efter den andra med.

Vad bör man ha i sin garderob?

Basplagg för dam 2022. Säsongens basgarderob innehåller bland annat en tidlös kappa, skjorta, jeans och väska – scrolla ner för att spana in plaggen som du aldrig kommer ångra att du köpt.

Share this post