Frågor

Maste man anvanda serum?

Måste man använda serum?

Det finns helt enkelt många olika serum för många olika behov. Alla behöver inte serum i sin hudvårdsrutin. Har du en ung hud utan problem finns det ingen anledning att använda serum. Har du en mogen hud utan problem och du trivs med din rutin behöver man inte heller ha serum.

Är ansiktskräm bra för huden?

Hela syftet med en ansiktskräm är att den ska verka vårdande och se till att din hud håller sig fin och fräsch längre. Då är det viktigt att krämen inte bara lägger sig på det översta lagret, utan att den tar sig in på djupet och verkar så länge som möjligt.

Måste man använda toner?

ALLT DU BEHÖVER VETA OM TONER Den förbereder effektivt huden innan du applicerar fuktkräm eller smink och hjälper till att balansera hudens naturliga pH-nivåer, ta bort föroreningar och hjälpa din hud att absorbera de hudprodukter du senare använder.

Hur fungerar Serumbehandling?

Serumterapi står för behandling med blodserum som innehåller antikroppar och alltså ger passiv immunisering. Immunserum från djur, vanligen hästar, finns mot bland annat botulism, gasbrand och ormgift.

När ska man börja använda serum?

Två av de viktigaste produkttyperna är serum för ansiktet och återfuktande ansiktskrämer. När du åldras förlorar huden sin förmåga att reparera och regenerera sig. Då kan det vara bra att börja använda serum och ansiktskrämer dagligen. Helst redan vid 30-års åldern.

Hur ofta använda toner?

Det är viktigt att använda sin toner både morgon och kväll, framförallt efter ansiktsrengöring från make up, och före ansiktskrämen. Man kan även använda den ensam för att fräscha upp huden under dagen. Enkelt när man har den på sprayflaska.

Är toner och ansiktsvatten samma sak?

Toner, eller ansiktsvatten som det ibland heter i handeln, är en pH-balanserande produkt som ser till att din hud återställs till sitt naturliga värde efter kontakt med det mer basiska kranvattnet.

Vilka serum kan man kombinera?

Att kombinera AHA-, BHA- och PHA-syror Svaret är att man kan kombinera syrorna men det gäller att vara försiktig. Till exempel har PHA-, BHA- och AHA syra produkter ofta en mix av alla syror. Kom bara ihåg att dessa är sammansatta till olika hudtyper och tillstånd och riktar sig till personer med olika behov.

Share this post