Blogga

Hur slutar Taken 2?

Hur slutar Taken 2?

En liten spoiler: ”Taken” slutar i moll. Mamma och styvpappa får tillbaka dottern, och trots att hon lyckades bli kidnappad belönas den bortskämda 16-åringen med sånglektioner av en superstjärna som pappan räddat livet på. Känslan av att ordningen är återställd grusas av det faktum att alla utom Bryan Mills vinner.

Hur många Taken filmer finns det?

Det var inte längesen som Neeson sa tvärt nej till en ”Taken 3”, och se var vi är nu. I den bioaktuella uppföljaren är Bryan Mills på rymmen, oskyldigt misstänkt för mordet på sin exfru. Forest Whitaker spelar snuten som jagar honom. Frågan är, vill ni se en fjärde ”Taken”?

Vad handlar Taken 2 om?

När den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills fru tas som gisslan i Istanbul söker han hjälp av sin dotter för att sedan använda sina extrema färdigheter för att utkräva hämnd på kidnapparna.Taken 2 / Filmsynopsis

Vart utspelar sig taken?

Den franska actionfilmen med den engelska titeln Taken ståtar med irländaren Liam Neeson i huvudrollen, den utspelar sig i både Kalifornien och Paris, och har skrivits och producerats av Luc Besson och regisserats av Pierre Morel.

Vem spelar huvudrollen i taken?

Taken är en fransk actionthriller från 2008, regisserad av Pierre Morel och med Liam Neeson i huvudrollen. Filmen hade premiär i Frankrike den 27 februari 2008 och Sverigepremiären var den 6 mars 2009.

Finns det taken 4?

Taken 4 bjuder på nya skådespelare. Jimmy Kimmel och Guillermo har roller.

Hur lång är Liam Neeson?

1,93 mLiam Neeson / Längd

Är Liam?

Liam, namn på iriska av franskt ursprung. Det är en kortform av Uilliam (William).

Vilken Liam spelar huvudrollen i tre taken filmer?

Handling. Den före detta CIA-agenten Bryan Mills (Liam Neeson) hittar sin ex-hustru (Famke Janssen) mördad i sin lägenhet efter ett försök till försoning. Han blir misstänkt för mordet och blir jagad av CIA, FBI och polisen.

Vilket land kommer namnet Liam ifrån?

Vad händer i taken 3?

Vem har huvudrollen i taken?

Det finns inga omvägar kring det trista faktum att ”Taken 3” är en trist film. Del tre i serien om den pensionerade agenten Bryan Mills (Liam Neeson) bjuder nämligen inte på något nytt.

Vad betyder Liam? Liam är en irländsk kortform av namnet William som i sin tur är en form av Wilhelm som är uppbygt av orden wil ”vilja, önskan” och helm ”hjälm, skydd” och kan uttydas ungefär ”en önskan av skydd” eller ”skyddande vilja”.

Finns taken 4?

Men trots snacket om att filmen ska bli den sista i serien, säger Neeson till Fox News att det finns alltid en chans för mer: – Jag tror att om publiken går och ser filmen och de gillar karaktärerna… Jag skulle gärna göra något med Forest (Whitaker) igen, och om det blir i ”Taken 4″… toppen.

Share this post