Allmänning

Nar kommer nya Passat GTE?

När kommer nya Passat GTE?

Nya Passat Sportskombi GTE sticker inte ut till det yttre, men tillverkaren har förbättrat bilen på flera viktiga punkter. Bilen är svårslagen när det gäller både komfort och prisvärde i den här klassen, och vi tror att den kommer att komma tillbaka i försäljningstoppen under 2020.

Hur mycket bensin drar Passat GTE?

Accelerationen 0-100 km/h går på 7,6 sekunder och toppfarten är 225 km/h. Förbrukningen enligt NEDC-cykeln (teoretisk beräkning för hybrider) är 1,6 l/100 km.

Hur långt går en Passat GTE på el?

Passat Sportscombi GTE har dessutom längre räckvidd på el, så du kan köra ännu mer utan utsläpp – upp till 61 kilometer helt på el. Och eftersom det är en laddhybrid klarar den även de längre resorna. En bra idé alla dagar i veckan, helt enkelt.

Hur länge håller batteri Passat GTE?

Därför garanterar Volkswagen AG att kapaciteten på batteriet inte understiger 70 procent inom åtta år eller upp till 160 000 km, så länge som bilen har använts på ett korrekt sätt, när du köper en ny elbil hos oss. Det här ger dig en säkerhet för framtiden och visar hur viktig morgondagens mobilitet är för oss.

Hur många kWh passat GTE?

Volkswagen Passat GTE (13 kWh) – Laddning hemma Du hittar även laddboxar med effekt som är högre än Volkswagen Passat GTE (13 kWh) ombordskapacitet på 3,7 kW.

Vad drar en hybrid per mil?

Nyttjandefaktorn beror i sin tur på hur lång räckvidden på el är. Man får då fram ett viktat värde på bränsleförbrukningen, och det är detta låga värde som man ser i marknadsföringen och som utgör bilens CO2-värde. Det är inte ovanligt att laddhybrider har en angiven förbrukning på 0,1-0,2 liter per mil.

Hur funkar Golf GTE?

Din Golf GTE är både kraftfull och effektiv Med båda motorerna kombinerade får Golf GTE en acceleration från 0 till 100 km/h på bara 6.7 sekunder, och en tillfällig maxhastighet på 225 km/h. Kraftutvecklingen är då så hög som 245 hk (180 kW) med ett vridmoment på 400 Nm.

Hur länge håller batteri passat GTE?

Share this post