Blogga

Vad kostar Indiana?

Vad kostar Indiana?

Söderströms hästar inte till salu Söderströms stall äger också Indiana, som rids av Malin Baryard Johnsson. Med Indiana, ett sto på 11 år, har Malin vunnit silver i lag på både VM och EM. Prislapp: 100 miljoner.

Vad kostade All In?

Priset på stjärnan: 100 miljoner kronor Peder Fredricson har vunnit OS-silver och EM-guld med stjärnhästen All In. Nu berättar den dubble Jerringprisvinnaren att hästägaren nobbade flera bud innan OS i Rio – trots en prislapp på runt 100 miljoner kronor. – Jag var extremt tacksam att de behöll honom.

Hur mycket är Malin Baryards häst värd?

Högst värderar han Malin Baryard-Johnssons häst, det trettonåriga stoet Indiana. – Nu ska ju inte den säljas, men en sådan häst med den förmågan som den besitter ligger på tio miljoner euro plus, sen är det beroende på vad någon är villig att betala. Men hästen är så pass exceptionell, säger Royne Zetterman.

Hur mycket kostar en elithäst?

Den exakta inköpssumman varierar vanligtvis från mellan cirka 1 000 och 200 000 kronor, men tävlingshästar för trav och galopp kostar i många fall miljonbelopp. Hästens ålder, stamtavla och fysik är tre viktiga aspekter som påverkar priset.

Vem äger All In hästen?

Premium: Efter silvret i OS 2016 kom ”enorma” bud på hästen All In. Men ägaren Charlotte Söderström vägrade att sälja – och i dag kom belöningen. – Det har aldrig funnits en tanke på att sälja honom. Den här resan är värt bra mycket mer, säger Söderström efter Peder Fredricsons OS-silver.

Vad tjänar Peder Fredricson?

Stjärnryttaren Peder Fredricson kom upp i en inkomst om 22,8 miljoner under 2019. Det är en fördubbling i prispengar jämfört med 2018. Men han själv får inte behålla alla pengar. Hästens ägare ska ha en betydande del.

Vem äger all in och Indiana?

Charlotte Söderström är genom H&M sponsor till Peder Fredricson och Malin Baryard Johnsson sedan länge. Hon äger också två tredjedelar av den historiska OS-laget, All In och Indian – som dessutom har samma pappa och samma morfars far. – Det kan nog inte bli bättre än så här som hästägare.

Hur mycket kostar en tävlingshäst?

En häst kostar i regel 30 000 kronor. Den exakta inköpssumman varierar vanligtvis från mellan cirka 1 000 och 200 000 kronor, men tävlingshästar för trav och galopp kostar i många fall miljonbelopp. Hästens ålder, stamtavla och fysik är tre viktiga aspekter som påverkar priset.

Vem är Ebba Berglöf?

Ebba Berglöf har utbildat och tävlat Catch Me Not S fram till att Peder Fredricson tog över tyglarna förra året. På söndagen var hon i Scandinavium och såg sin häst ”Charlie” bevisa att han hör hemma i världseliten. Ebba Berglöf, som driver Rytteriet i Sjöbo, köpte Catch me Not S (SWB, född 2006 e.

Share this post