Allmänning

Nar fyller Starstable ar 2021?

När fyller Starstable år 2021?

Det är dags att fira världens bästa spel, för idag börjar vårt stora födelsedagskalas för Star Stable som fyller 7 år! Vi kommer fira vår födelsedag fram till den 17 oktober, så passa på att delta i festligheterna medan de varar!

Hur många spelar Star Stable 2021?

Spelet finns på 13 olika språk världen över. Star Stable har i dag 1,4 miljoner månatliga aktiva spelare och under april hade företaget 14 miljoner speltimmar – en ökning på 124 procent från första kvartalet, givetvis på grund av coronapandemin.

När skapades Star Stable online?

Företaget bildades år 2010 av Ola Ahlvarsson och Johan Edfelt, då under namnet World of Horsecraft. År 2011 lanserades Star Stable Online, ett webbaserat spel riktat mot unga tjejer.

När fyller Star Stable 10 år?

Svenska onlinespelet Star Stable fyller 10 år – ”De sa att det var en galen idé att göra ett spel för tjejer” I september 2011 lanserade Star Stable Entertainment sitt flaggskepp Star Stable Online (SSO); ett häst- och äventyrsspel skapat för att ge tjejer en plats i spelvärlden.

Hur många spelar Star Stable?

Varje månad spelar 500 000 människor ett svenskt hästspel. ”Star Stable” är en av våra största kulturexporter – men har ändå ingen självklar plats i strålkastarljuset. Man hade räknat med att 100 stycken skulle dyka upp.

Hur många spelar Star Stable Online?

Star Stable Online, även känt som Star Stable och SSO, är ett hästinriktat MMORPG utvecklat av Star Stable Entertainment. Från och med juni 2017 har spelet över 10 miljoner registrerade spelare.

Vart finns Connemaror i SSO 2022?

Alla connemara-ponnyer (förutom den i Fort Pinta) kan nu hittas i den nya hagen på Birks lantgård. Du hittade dem tidigare i Dundull och på Paddockön. Alla clydesdalehästar (förutom den i Fort Pinta och den i Star Stable Horses-appen) kan nu hittas i Dundull.

När blir det en ny dag i Star Stable?

Mimmi Östlund‎Star Stable Det blir det kl 04.00 på morgonen, en ny dag på sso! Är man inloggad efter klockan 12 på natten så kan många blåa uppdrag inte kunna göras nästa dag, tävlingstiderna resettas mellan 6-8 på morgonen och de gula vid klockan tre, ungefär.

Share this post