Trendig

Vart ar det varmast i Europa i april?

Vart är det varmast i Europa i april?

Varmt i april: 23–28 grader

Luft – dag Luft – natt Resmål
25° 19° Kap Verde
23° 11° Portugal, Algarve
23° 15° Spanien, Fuerteventura
23° 15° Spanien, Lanzarote

Vart är det varmast i Spanien i april?

I april har de spanska favoriterna en medeltemperatur på 22 grader i luften och 19 grader i vattnet. Trots att soldagarna är många så kan det komma kortvariga regnskurar och vara lite mulet. Mest sol får du på södra Gran Canaria och södra Teneriffa.

Hur varmt är det i Spanien i april?

Spanien i april Och i april har de fyra favoritöarna Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote och Fuerteventura en genomsnittlig dagstemperatur på 22 grader. Trots de många soltimmarna kan du dock förvänta dig dagar med kortvariga regnskurar och en aning mulet väder.

Hur varmt är det på Teneriffa i april?

Medeltemperaturer

Dagstemperatur Soltimmar per dag
mars Dagstemperatur 20°c Soltimmar per dag 10h
april Dagstemperatur 20°c Soltimmar per dag 11h
maj Dagstemperatur 21°c Soltimmar per dag 11h
juni Dagstemperatur 23°c Soltimmar per dag 11h

Hur Vart är det i Spanien i april?

Spanien i april Du kan besöka Kanarieöarna året runt. Och i april har de fyra favoritöarna Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote och Fuerteventura en genomsnittlig dagstemperatur på 22 grader. Trots de många soltimmarna kan du dock förvänta dig dagar med kortvariga regnskurar och en aning mulet väder.

Hur varmt är det i Torrevieja i april?

Torrevieja i april har temperaturer så låga som 14°C och höga som 19°C grader. Det är definitivt på den mildare sidan under april, men det är en bra idé att ta med sig något extra varmt i fall om att. Det är lite till inget regn alls i Torrevieja under april vilket gör det lättare att utforska staden.

I april kan du njuta av härlig vårvärme kring ca 18-25° i södra Europa, på resmål som Madeira, Kanarieöarna och Kreta. Reser du lite längre kan det bli riktigt varmt i april – då närmar sig termometern 30-strecket på solsäkra resmål som Egypten, Förenade Arabemiraten och Seychellerna.

Hur varmt är det i Cypern i april?

Medeltemperaturer

Dagstemperatur Nattemperatur
mars Dagstemperatur 18°c Nattemperatur 8°c
april Dagstemperatur 21°c Nattemperatur 11°c
maj Dagstemperatur 25°c Nattemperatur 15°c
juni Dagstemperatur 29°c Nattemperatur 18°c

Hur varmt är de i Spanien i april?

Temperaturtabell för Spanien, från Alicante året runt

Månad Medel Dag Medel Kväll
januari 17°C 7°C
februari 18°C 8°C
mars 20°C 9°C
april 21°C 11°C

När är bäst att åka till Cypern?

Från mitten av maj till augusti är det högsommar med temperaturer kring trettiogradersstrecket. Värmen håller i sig länge, i september och oktober är det fortfarande sommarvarmt, ibland ända in i november men med kyligare kvällar.

Vart är det varmast på Cypern?

Exempel på medeltemperaturer i Cypern Medeltemperatur Ayia Napa i april är 22°C på dagen och 11°C på kvällen. Medeltemperatur Fig Tree Bay i april är 22°C på dagen och 11°C på kvällen. Medeltemperatur Larnaca i april är 23°C på dagen och 12°C på kvällen.

Share this post