Populära

Vad kostar annons pa Airbnb?

Vad kostar annons på Airbnb?

De flesta värdar betalar en fast serviceavgift på 3 % av bokningens delsumma. Delsumman är ditt pris per natt plus din städavgift* och avgift för extra gäster, om tillämpligt, och inkluderar inte Airbnb-avgifter och skatter. En gäst betalar vanligtvis en serviceavgift på cirka 14 % av bokningens delsumma.

Är Airbnb pålitligt?

Är det säkert att hyra via AirBnB? Ja, det är säkert. Varje värd och gäst verifieras med en giltig ID-handling innan man får hyra ut eller hyra via Airbnb.

Hur fungerar det att hyra ut på Airbnb?

Hur du hyr ut din bostad med Airbnb

  1. Lägg upp en annons på Airbnb. Airbnb har en del för dig som vill hyra ut och en annan för de som hyr.
  2. Få förfrågningar från gäster. När du får en förfrågan från en gäst på Airbnb har du sedan 24h på dig att svara.
  3. Gästen anländer till din bostad.

Vad innebär städavgift Airbnb?

Dina städavgifter betalar normalt sett för den städning du förväntar dig att göra efter att ha varit värd, t. ex. bädda sängar med nytvättade sängkläder, torka av bänkskivor och andra ytor, samt skrubba handfat och toaletter. Städavgifter kan hjälpa dig att betala för en professionell städfirma och städutrustning.

Vad ingår i Airbnb?

Airbnb startade 2008 när två designers som hade ledigt utrymme blev värdar för tre resenärer som behövde någonstans att bo. Sedan dess har miljontals värdar och resenärer valt att skapa ett gratis konto med Airbnb för att kunna hyra ut sitt utrymme och boka unika boenden över hela världen.

Hur får man betalt av Airbnb?

För att få betalningar på Airbnb måste du välja din utbetalningsmetod i sektionen Betalningar och utbetalningar i ditt konto. Utbetalningsmetoder inkluderar banköverföringar eller ACH, PayPal, förbetalt betalkort från Payoneer och Western Union, bland andra, beroende på var du bor.

Share this post