Populära

Nar kommer McLeods dottrar tillbaka pa SVT?

När kommer McLeods döttrar tillbaka på SVT?

Ersätter succéserien Hjärtats vägar på SVT. Det är en riktig australisk TV-klassiker som SVT börjar sända måndagen den 6 januari.

Var kan man se McLeods döttrar?

McLeods döttrar – TV-serier online – Viaplay.

Finns det en fortsättning på McLEODS döttrar?

Nej. Nu har vi visat alla fyra säsonger av Love child. Serien fortsatte inte efter 2017 så det finns inte fler avsnitt att visa.

Vad händer med Alex i McLEODS döttrar?

Alex hamnar i fängelset samma dag som han skall gifta sig med Stevie. Grace tror att hon har lagt en förbannelse över Drovers Run.

Vad händer med Tess i McLEODS döttrar?

Efter sin fars död återförenas systrarna Tess och Claire McLeod efter flera år när de ärver den stora bondgården i södra Australien. Tillsammans måste de kämpa för att få allt att fungera. Och vardagslivet är inte enkelt – gården är belägen 18 mil från närmaste stad.

Vad händer i McLeods döttrar säsong 8?

Äventyr och dramatiska händelser avlöser varandra på Drover’s Run under denna sista och åttonde säsong av MCLEOD’S DAUGHTERS, som består av 22 episoder. Farmens framtid hotas av ekonomisk katastrof, nya kärleksförhållanden leder till både glädjerus och plågsamma besvikelser och Stevie sörjer sin avlidne make Alex.

I vilket avsnitt dör Claire Mcleod?

Avsnitt 75: Stoft och aska.

Vad händer med Stevie i McLEODS döttrar?

Säsong 8. Efter begravningen försöker Stevie hålla Alex drömmar vid liv, men till slut inser hon hur livet ska fortsätta. Grace funderar över sitt förhållande till Marcus.

Vad händer med Jodi i McLeods döttrar?

Riley och Matt förklarar båda sin kärlek till Jodi. Jodi ställs inför ett dilemma när Matt tvingas tillbaka in i vittnesskydd. Kate uppdagar sanningen om morden på Jodi och Matt. Grace ärver en del av Drovers Run och Regan försöker att försonas med henne.

Share this post