Frågor

Vilka farger matchar med gra?

Vilka färger matchar med grå?

Färger som passar med grått Vill du ha en avslappnad, lugn och harmonisk atmosfär kan du kombinera med blå, lila, gröna eller bruna toner. Vill du ha ett rum som andas mer energi och kreativitet kan du gå mot den röd-gula delen av färgspektrat.

Vilken färg passar till Rostbrunt?

Grönt. Både olivgrönt och klart grön passar utmärkt till brunt. Oliv är bättre om du vill att färgerna skall smälta ihop medan klart grön skapar ett skönt kontrast med det bruna.

Vilken färg passar till beiga byxor?

Beige är en sån där otippad färg som man lätt glömmer bort, och som egentligen är snyggare än man mins den. Vill du få ut det mesta av dina beiga kläder så bör du matcha dem med blått, vitt, brunt och rött!

Vad passar till grå väggar?

Om den grå färgen drar mot gult eller rött får rummet en ombonad känsla. Varma nyanser av grått passar bra i mörka rum och rum i norrläge eftersom de mjukar upp ett hårt, blåtonat ljus. Om du väljer en varm grå färg, inred gärna med andra varma material och toner som koppar, mässing, ljusa träslag och läder.

Kan man blanda brunt och grått?

Det fina med färger som brunt och beige är att de faktiskt går himla bra ihop med många grå nyanser, och till och med lyfter dem. ° Kallare bruna nyanser, tex som kuddarna i kollaget, är fint tillsammans med grå nyanser som drar åt blått. ° Beige är fint till varmare grå nyanser och ”greige”.

Kan man ha brunt och svart?

Kombinera inte brunt och svart i samma outfit Ytterligare en myt gällande färger som inte stämmer. Brunt och svart är en snygg kombination för den som vill bryta sig loss från det helsvarta, utan att addera för mycket färg.

Kan man ha beige och grått ihop?

Svar. Jag tycker absolut att grått och beige går bra ihop, båda är ju bas kulörer som är neutrala. Vad det gäller grått så krävs det att det är en mjuk och varm grå ton, inte en för neutral grå som drar mot blått för det blir inte bra tillsammans med beige. Grå Lamino fungerar utmärkt till din färgskala.

Share this post