Ny

Ar GLYC bra?

Är GLYC bra?

GLYC® innehåller unika ingredienser som stärker kroppen med rätt näringsämnen och byggstenar såsom vitamin C, glykosaminoglykaner som förstärker och läker skador på tarmslemhinnan, marint kollagen och zink, samt grönläppad mussla – rik på omega 3 och fettsyror.

Vad är GLYC?

GLYC ORIGINAL är ett kosttillskott speciellt framtaget för personer över 55 år. Innehåller grönläppad mussla, omega-3, C-vitamin och zink. Passar för långvarig användning. Tillverkat i Sverige.

Vad är Grönläppad mussla bra för?

Grönläppad Mussla innehåller ämnen vilka främjar ledernas normala funktion och är en viktig byggsten för ledbrosket. Den grönläppade musslan har även antiinflammatoriska egenskaper och kan därmed verka smärtstillande.

Vad innehåller Grönläppad mussla?

Svenska DjurApotekets Grönläppad Mussla är en naturlig produkt från Nya Zeeland. Grönläppad Mussla innehåller många nyttiga näringsämnen som glukosaminoglukaner(GAG), kondroitin, omättade fettsyror, Omega3-6- 9(EPA och ETA), antioxidanter och mineraler.

Hur snabbt verkar Grönläppad mussla?

Det sägs att även grönläppad mussla innehåller dessa näringsämnen….Integritetspolicy.

Kaka Varaktighet Beskrivning
CONSENT 16 years 6 months 9 days 16 hours 19 minutes No description

Kan människor äta Grönläppad mussla?

Mussla från Nya Zeeland Huvudingrediensen i Glyc är grönläppad mussla från Nya Zeelands kust. Musslan är näringsrik och har fiskats och ätits av ursprungsbefolkningen Maorierna under generationer eftersom den ger naturlig smärtlindring.

Var köper man Grönläppad mussla?

Köp Svenska DjurApoteket Grönläppad Mussla Grönläppad Mussla 120 tab på Kronans Apotek.

Vilken kost är bra vid artros?

Den kost som vi rekommenderar är enligt nordiska näringsrekommendationerna och det innebär rikligt med grova grönsaker och rotsaker, fiber och fullkorn, regelbundet intag av fet fisk två till tre gånger per vecka, bra fettkvalitet, vilket innebär högt intag av omättade fetter samt att du äter regelbundet.

Share this post