Populära

Nar hundarna kommer Sammanfattning slutet?

När hundarna kommer Sammanfattning slutet?

Slutet var helt sjukt, wtf hur kunde Ester acceptera att han hade legat med en tjej och allt annat han gjort mot henne…. Sammanfattningsvis så är ”När hundarna kommer” en kärlekshistoria samt en berättelse om våld, hur våld inte endast drabbar gärningsmannen och offret utan även ett helt samhälle.

När hundarna kommer augusti sammanfattning?

Inledningsvis handlar När hundarna kommer om två ganska vanliga tonåringar, Ester och Isak, som träffas på en fest och blir galet kära. Så kära att de lever i och av varandra. De lär känna varandras familjer och delar sina liv.

När hundarna kommer april sammanfattning?

Berättelsen tar sin början i april ett år, vilket som helst, och avslutas följande år i mars. Det är ett tvärsnitt ur några ungdomars liv, en sommar när något går snett. Den obehagliga stämningen byggs upp allt eftersom och ett stråk av olust ligger hela tiden och lurar under ytan.

När hundarna kommer September sammanfattning?

Det finns mycket som hennes föräldrar inte begriper sig på men fina betyg och bra provresultat är något som de begriper. Det har skett ett misstag, Isak blir inte bjuden på fester, det är ett allvarligt brott mot naturens ordning. Ingen bryr sig om dem, ingen ropar dem tillbaka. …

När hundarna kommer huvudpersoner?

Isak, Ester, Anton och Veronica är de fyra karaktärer som spelar en större roll i handlingen. På den kort tid som jag har läst boken har jag fått uppfattningen av att Isak är en alldeles vanlig sjuttonåring som lever ett vanligt liv. Han har också nyligen funnit sin kärlek.

När hundarna kommer Personbeskrivning?

Detta är berättelsen om Esters och Isaks stora kärlek. Och det är berättelsen om när Isaks lillebror Anton tog en annan människas liv. När Ester och Isak möts på en fest vid sjön blir de hopplöst förälskade. De har bara ögon för varandra och de ser inte Antons ensamhet och längtan efter gemenskap.

När hundarna kommer Antons förändring?

Texten går aldrig in i Ruben och skildrar honom inifrån, han är en bifigur som skildras genom andra karaktärers ögon. Detta är avsiktligt, Rubens roll är att skapa förändring i Antons liv, men hans egna motiv och känslor har jag lämnat utanför för att berättelsen annars riskerade att flyta ut och tappa koncentration.

När hundarna kommer metafor?

Hundarna är högst påtagliga men också metaforiska. Morrande, gläfsande flockdjur. Hotande och hetsande. Plågade och utsatta.

Share this post