Blogga

Vad tjanar en forbundsjurist?

Vad tjänar en förbundsjurist?

53 200 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket mer tjänar chefen?

Det tycks också vara en lönemässig fördel att vara man och chef, om man får tro Unionens lönestatistik. Manliga chefer tjänar i genomsnitt 7 000 kronor mer än kvinnliga chefer. Löneutvecklingen de senaste åren har varit gynnsam för cheferna, i snitt har lönerna ökat med över 13 procent under perioden 2016 till 2020.

Vad tjänar Lena Erixon?

Högst lön har generaldirektören på Trafikverket Lena Erixon med 178 600 kronor i månaden. Hon har legat etta på topplistan över myndighetschefernas löner sex år i rad. På andra plats finns Polismyndighetens generaldirektör Anders Thornberg med 173 600 kronor i månaden.

Vad har en enhetschef i lön?

Medianlönen för en enhetschef är 61 400 kr i månaden, enligt Fackförbundet ST:s lönestatistik. En medianlön är den mittersta siffran i lönestatistiken för yrkesgruppen. Konkret innebär det att ena hälften av yrkesgruppen tjänar mindre, andra hälften tjänar mer.

Vad gör en förbundsjurist?

Förbundsjurister: Företräder organisationer och ger råd till arbetsgivare och medlemmar. Representerar medlemmar vid tvister. Deltar i förhandlingar och ger information och utbildning vid kurser och konferenser.

Vad tjänar en vårdcentralschef?

En Vårdcentralchef i Sverige tjänar i snitt 67 300 kr i månadslön.

Hur mycket tjänar en säkerhetspolis?

Dela

Medellön Medianlön Medelålder
63.286 kr 56.000 kr 36,1 år

Hur mycket tjänar en landshövding?

95 500 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vem är enhetschefens chef?

Enhetschefen ansvarar för att de lagar och förordningar som finns på området följs. Som enhetschef ansvarar du för att brukarna har det bra och att de får den omvårdnad de behöver. Chefen följer upp och utvärderar de vårdinsatser som görs. Enhetschefen är arbetsledare för personalen.

Hur mycket tjänar en chef på kommunen?

I vilken bransch tjänar man mest pengar?

Cirka 100.000 kr i månaden – så mycket skiljer sig genomsnittslönerna mellan de högst och lägst betalda yrkena. Chefer inom bank, finans och försäkring har den högsta medellönen på circa 120.400 kr per månad. Yrken med den lägsta medellönen är marknadsundersökare och intervjuare, med snittlönen på ca 19.400 kr/månad.

Hur mycket tjänar affärsjurister?

59 500 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Share this post