Ny

Kan norrman Swisha till Sverige?

Kan norrman Swisha till Sverige?

Nordiska Swish-motsvarigheter går samman. Dock ej Swish. Feber / Samhälle. Danske Bank, finska OP Financial Group och det norska konsortiet av banker bakom Vipps har ingått ett avtal för att slå samman de tre ländernas motsvarigheter till den svenska mobilbetalningsleverantöreren Swish (Mobilepay, Vipps samt Pivo).

Kan man Swisha mellan olika länder?

Att du är utomlands påverkar inte möjligheten att swisha. Däremot kan viss kostnad för datatrafik tillkomma när du är utomlands.

Kan man Swisha till ett annat land?

Kan jag göra Swish-betalningar när jag är utomlands? Ja, det enda som behövs är mottagarens mobilnummer. Tänk på att viss kostnad för datatrafik kan tillkomma om du inte är i Sverige.

Kan jag Swisha till ett norskt nummer?

Jag har ett utländskt mobilnummer, kan jag ansluta mig till Swish med det? Bankerna har olika regler vad gäller att ansluta utländska mobilnummer till Swish, så det bästa är att du kontaktar din bank för att se hur just de gör.

Kan man swisha till Vipps?

Länderna som samarbetar är Belgien, Tyskland, Österrike, Danmark, Finland, Portugal, Sverige, Norge och Schweiz. Det betyder att en swishare ska kunna göra en överföring med sin mobil genom EMPSA-appen till någon med exempelvis Vipps eller MobilePay.

Kan en svensk ha Vipps?

www.vipps.no/bedrift/ Vipps registrerar man online. Eftersom vi i Sverige ej kan använda e-legitimation krävs att man postar in korrekt legitimation (pass) med stämpel från polismyndigheten.

Vad heter Swish i Spanien?

Bizum är en bra lösning om man ska göra små överföringar mellan vänner och familj eller andra vars telefonnummer du redan har i din telefon, och om du inte orkar göra en bank- eller PayPal-överföring. Bizum är en 100 procent spansk tjänst som lanserades på marknaden 2016.

Kan man ha Swish utan mobilnummer?

Du kan bara ha ett mobilnummer per konto och du kan bara ha ett Swish-avtal i Nordea. Du kan vara anmäld i någon av de andra Swish-bankerna också men då måste du ansluta ett annat mobilnummer än det som du har anslutit i Nordea.

https://www.youtube.com/watch?v=Icg4f1pttxY

Share this post