Rekommendationer

Vad ar askadar olyckor?

Vad är åskådar olyckor?

Någon eller några tappade balansen vilket skapade en kedjereaktion när hela den överfyllda trappan rasade ner på dem som stod längre ned.

Vad hände i Hillsborough?

Hillsborougholyckan inträffade den 15 april 1989 på Hillsborough Stadium då 97 Liverpool FC-fans miste livet. Olyckan skedde då Liverpool FC mötte Nottingham Forest FC i FA-cupens semifinal.

Vem dog i bilolyckan?

Omkomna i vägtrafik 2021 Grafiken ovan visar antalet omkomna i vägtrafiken hela 2021. 192 personer omkom totalt, varav 115 var skyddade trafikanter och 77 oskyddade (siffrorna är preliminära).

Vad har en direkt inverkan på risken att en olycka ska hända?

Felaktiga arbetsställningar och hög belastning ökar risken för att olyckor inträffar. Avbryt arbetet om du inte kan göra det på ett säkert sätt! Stress och dålig ordning är ytterligare en faktor som markant ökar risken för olyckor.

Vilka dog i bilolyckan i Vetlanda?

Larmet om den svåra olyckan inkom till polisen vid kvart i 7 under morgonen. En lastbil och en personbill kolliderade under morgonen med varandra i höjd med Bäckseda utanför Vetlanda på riksväg 31. Strax innan klockan 11 på förmiddagen meddelade polisen att föraren av personbilen, en man i 20-årsåldern hade avlidit.

Vilka dog i bilolyckan i Sundsvall?

Körde 200 km/h på 70-väg Alla fyra dog. Julia Hellman, 14, fick livshotande skador. Även den 19-åriga kvinnan skadades svårt. De omkomna tonårspojkarna – Max Larsson, Emil Idh, Felix Persson och Milton Vestman – hade varit på ett cruising-evenemang i Hassela och var på väg till Stöde.

Vilka omkom i Vetlanda?

Krockade på väg till fotbollsmatch Men de kom aldrig fram: På riksväg 31 utanför Lindshammar, precis på gränsen mellan Vetlanda och Uppvidinge kommun, frontalkrockade de med en annan bil. En av dem skadades lindrigt men tre av tonåringarna – en 16-åring, en 17-åring och en 18-åring – dog. Alla hörde hemma i Vetlanda.

Share this post