Ny

Vad ha till stickad kjol?

Vad ha till stickad kjol?

Den stickade kjolen är ett perfekt och stilsäkert plagg till jobbet och kontoret! Styla tillsammans med en kappa, snygg blus eller skjorta och ett par höstboots. Köp kjolen från Wera här (länk till Åhléns). Finstickad väst från Vila med ribbad ståkrage och vadderade axlar som ger en definierad form.

Vart kan man köpa kjolar?

Vår filosofi är att trender kommer och går – men att en favoritkjol består. Oavsett om du söker en kjol för fest, vardag eller ett viktigt möte kan du köpa kjol online här hos oss på Åhléns. Vi har ett stort och varierat sortiment av fina kjolar i skiftande längder, färger och material.

Varför kjol?

Vanligen bärs kjol med strumpbyxor eller leggings. I den västerländska kulturen betraktas kjolen som ett traditionellt damplagg. Ordet kjol kan också syfta på den nedre delen av en klänning eller ett förkläde. Omlottkjol är en kjol tillverkad i ett enda stycke tyg och som hålls ihop med band eller spännen.

Vad lång kjol?

En vadlång kjol stylar du snygga med boots, till exempel Dr Martens. Det kan också vara snyggt att styla kjolen med sneakers som till exempel Converse. I och med att denna typ av kjolar är ganska långa och uppseendeväckande kan det vara snyggt att matcha den med en enklare t-shirt eller enfärgad tröja.

Vad kan man ha till kjol?

Matcha din kjol med crop-top, t-shirt med tryck eller off shoulder-blus. Keep it simple med assymetriska snitt eller leta efter volanger och svepande silhuetter för en mer romantisk och dramatisk look. En luftig midikjol gör sig perfekt vid höga temperaturer och funkar både under och efter office hours.

Vad har man för jacka till kjol?

Nedan tänkte jag visa er hur jag stylar den. Ni kommer märka att jag älskar att styla den med antingen en knytblus eller en tweed kavaj eller jacka. Men man kan även ha en stickad tröja till, eller en fin t-shirt eller varför inte ett fint linne med spets detaljer.

Share this post