Populära

Hur mycket tjanar man som handlaggare pa Migrationsverket?

Hur mycket tjänar man som handläggare på Migrationsverket?

41 100 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket tjänar man som receptionist?

Marknadslön för Receptionist Marknadslönen 2022 för receptionist ligger mellan 26 000 och 32 000 kronor per månad. Tar emot besökare och gäster, informerar och hänvisar till plats, lokal och person, sköter in- och utpassering, kopplar telefonsamtal.

Vad tjänar en handläggare inom staten?

Lön – så mycket tjänar en handläggare. 28/04/2021 (uppdaterad 10/11/2021) – En handläggare inom staten tjänar i medianlön 31 000 kr i månaden, enligt Fackförbundet ST:s lönestatistik.

Vad tjänar en Servicehandläggare på Statens servicecenter?

Den lägsta lönen, som servicehandläggare, ligger på 25 800 kr. Hon, för det är en kvinna, återfinns inom statlig sektor. Närmaste lön för en man inom detta yrke tjänar 26 700 kr.

Vad tjänar en Kundtjänsthandläggare på Transportstyrelsen?

41 100 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket tjänar en biståndshandläggare?

Biståndshandläggare har en medianlön på 33 000 kronor. De 10 procent högst betalda har en lön på 39 110 kronor eller mer. Äldrekonsulenter har en medianlön på 33 600 kronor. De 10 procent högst betalda har en lön på 35 300 kronor.

Vad krävs för att jobba som receptionist?

Utbildning. Gymnasieskolans Handels- och administrationsprogram eller Hotell- och turismprogrammet är exempel på yrkesprogram som kan passa för att utbilda sig till receptionist.

Vad tjänar en receptionist på trafikskola?

Dessutom har löneutvecklingen varit låg, trots att yrket blivit mer avancerat. Medellönen för receptionister och telefonister i regionerna varierar från drygt 20 000 till knappt 26 000 kronor i månaden. Snittlönen i landet är 23 868 kronor, vilket är flera tusenlappar lägre än i andra yrken.

Vad tjänar en handläggare på Trafikverket?

Vad behöver man för att bli handläggare?

Ofta räcker det med allmän ”gymnasiekompetens” men ibland krävs det någon form av eftergymnasial utbildning från högskola eller yrkeshögskola. De vanligaste högskoleutbildningarna bland handläggare är beteendevetare, jurist, civilekonom/ekonom, samhällsvetare och socionom.

Hur är det att jobba som Servicehandläggare?

– Som servicehandläggare är man otroligt bred men ganska grund, konstaterar Viktoria Barisa. En del tycker att det är underbart, men andra känner att de vill gå lite djupare. Stina Ramhult, som har högskoleexamina i både samhällsvetenskap och beteendevetenskap, arbetar på servicekontoret i Alingsås.

Vad är en Servicehandläggare?

Huvudsakliga arbetsuppgifter Som servicehandläggare ger du snabb och professionell service genom att svara på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att vägleda kunder till att använda samverkansmyndigheternas e-tjänster och att hitta information på webbplatser.

Har jag fått handläggare Migrationsverket?

Skriv och läs meddelanden genom att logga in i Min sida. Genom att använda meddelandetjänsten i Min sida kan du få personliga svar om ditt ärende hos Migrationsverket. har ansökt om asyl eller uppehållstillstånd enligt den tillfälliga lagen.

Share this post