Blogga

Var tillverkas Drax moped?

Var tillverkas Drax moped?

Fabriken i Kina tillverkar ca 400 000 fordon per år. Under årens lopp har vi sett vilka delar som är bra och mindre bra. Det har lett till att de delar som inte höll standarden har bytts ut så att du som kund ska ha ett bekymmersfritt ägande.

Vilken moped klass 1 är bäst?

Bäst i test premiumklassen: NIU MQi GT Standard Range – bästa elmopeden klass 1 2022. Det här är en riktigt högkvalitativ och kraftfull elmoped, som tar dig långt på varje laddning och har flera smarta och användbara funktioner. Ca pris 39 000 kr.

Vem tillverkar Viarelli?

Viarelli var från början en italiensk MC- och scootertillverkare. Företaget grundades av Franco Gallardo. Företaget grundades 2001 och följer den affärsmodell som många andra stora tillverkare har framgång med, dvs att teknisk utveckling och design styrs ifrån hemmamarknaden men hela produktionen ligger i Kina.

Vad är en Kinamoped?

KINA-MOPEDER (4-takt) Mopeder från Kina, Taiwan och Korea finns under många namn, men flera av de asiatiska mopedmärkena delar motorer och reservdelar. Motorn i en kinascooter är vanligtvis 4-takt och ofta av modellen GY dvs. 139QMB eller 139QMA.

Vart kommer DRAX ifrån?

Mopedmärket DRAX grundades i Stockholm av två långvariga vänner och branschveteraner.

Vad är bäst klass 1 eller 2?

Moped klass 2 har en lägre maxhastighet än klass 1 och får köras i upp till 25 km/timmen. Moped klass 2 körs på vanliga cykelvägar eller på bilväg (och får köras i bussfil). Åldergränsen för att köra moped klass 2 är femton år.

Är Viarelli ett bra märke?

Viarelli GT1 är en av Sveriges mest sålda mopeder. Den höga kvalitén till ett väldigt lågt pris har bäddat för framgången. En tidlös modell som passar alla, unga som gamla, stora som små. GT1 är en av våra instegsmodeller och ger ohämmad körglädje och bra prestanda utan att tumma på de nödvändigaste kraven.

Share this post