Populära

Ar Paul Tilly kvar i Ica-reklamen?

Är Paul Tilly kvar i Ica-reklamen?

Paul Tilly har i flera år spelat Ica-Ulf i de välkända tv-reklamerna. Men något inte många vet är att han har ett till jobb på heltid i Spanien. Förmodligen har nästan varenda svensk sett Ica-reklamen någon gång, som visas dagligen i tv-rutan.

Vilka var med i Ica-reklamen från början?

Av de ursprungliga rollfigurerna Stig (Hans Mosesson), Ulf (Paul Tilly), Roger (Robin Stegmar) och Kajsa (Sanna Bråding) har endast Ulf varit med under hela produktionsloppet.

Hur länge har Paul Tilly varit med i Ica-reklamen?

– Det är klart att tankarna har slagit en, säger Paul Tilly. I slutet av november år 2001 började Ica med sin egen reklamsåpa som har blivit världens mest långlivade reklamfilmskoncept. Det blev startskottet på reklamprofilen Paul Tillys, 43, karriär som Ica-Ulf.

Vart har Ica Ulf tagit vägen?

Paul ”Ica-Ulf” Tilly, 44, har flyttat till Spanien med sin nya kärlek. Nu visar han upp flickvännen Isabella Staberg, 25, på Instagram. Dessutom passar han på att skryta lite om sitt nya hemliga liv. ”Första veckan avverkad”, skriver reklamprofilen.

Hur mycket tjänar Ica-Stig?

Nya Ica-Stig. Loa Falkman berättar nu att han hållit nya jobbet hemligt, till och med för sina egna barn. Samtidigt avslöjar nu Hans Mosesson ”Ica-Stigs” hemliga lön – minst 50 000 kronor.

Hur mycket tjänar dom på Ica?

25 400 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vilken reklambyrå gör Icas reklam?

ICAs reklamfilmer med ICA-Stig och hans butik är världens mest långlivade reklamfilmskoncept. Totalt har ICA tillsammans med reklambyrån King skapat 587 filmer sedan starten 2001. Filmerna ses varje vecka av flera miljoner människor. – Vissa filmer har engagerat mer än andra.

Hur länge har Ica-reklamen gått?

Vi på ICA kommer fortsätta med nya reklamfilmer och inom kort kommer en ny skådespelare ta över rollen som ICA-Stig. Reklamfilmerna om en ICA-handlare och hans butik började sändas i december 2001 och blev redan 2007 utnämnd till den längsta reklamserien i historien av Guinness Rekordbok.

Vad har Ica Ulf tagit vägen?

Fråga bara Paul Tilly, mer känd som karaktären Ulf i Icas reklamfilmer. Nyligen åkte han och sambon Isabella Staberg på en barnfri semester till Menorca.

Vad gör Paul Tilly?

Tilly slog igenom i TV 4:s På rymmen, och har sedan medverkat som ”Ulf” i Icas reklamfilmer. Tilly har även medverkat som ”Skåne-Paul” i programmet Pippirull i Sveriges Radio P3 och i Humorlabbet i SVT, som reporter i Sikta mot stjärnorna 2002, samt i ett avsnitt av TV-serien Hem till Midgård.

Share this post