Blogga

Vad kostar Nabo?

Vad kostar Nabo?

Nabo tar ut en avgift av föreningen på 3,5% av gällande prisbasbelopp (PBB) för varje överlåtelse och 1,5% av PBB för varje pantsättning som inkommer från och med att vi tar över lägenhetsförteckningen.

Vad gör fastighetsägarna?

Fastighetsägarna ger branschens perspektiv och skapar goda förutsättningar för framtidens fastighetsägande. Vi arbetar för goda finansiella förutsättningar, rättvis hyressättning och stabila offentliga regelverk – för en väl fungerande hyresmarknad.

Vad kostar en fastighetsskötare?

Vid fastighetsskötsel åt enskilda bostadsrättsinnehavare i de föreningar vi förvaltar. Utöver de fasta priser som prislistan ovan innefattar, kan vi även anlitas för andra typer av fastighetsskötsel och då för ett timpris på 663 kr (inkl. moms).

Hur får man tag i Mäklarbild?

Jag ska sälja min lägenhet och min mäklare vill få en mäklarbild? Mäklare kan hämta detta via www.maklarservice.com. Din mäklare har då möjlighet att hämta ut en uppdaterad mäklarbild i upptill 6 månader. Om styrelsen hanterar lägenhetsförteckningen själva så tillhandahåller de mäklarbilder.

Vem äger Nabo?

Bolagskontroll

Bolag Ägare Medborgarskap
Nabo Group AB Ägare: Fitzgerald, Carl Gabriel Lindsay Fitzgerald, Carl Gabriel Lindsay SE
Nabo Group AB Ägare: Martinson, Katarina Maria Fredrika Martinson, Katarina Maria Fredrika SE
Nabo Uppsala AB Ägare: Fitzgerald, Carl Gabriel Lindsay Fitzgerald, Carl Gabriel Lindsay SE

Vad gör en teknisk förvaltare?

Vad innebär jobbet som teknisk förvaltare? Som teknisk förvaltare arbetar du med planering, genomförande och uppföljning av vårt underhållsarbete. Det ingår i rollen att projektleda mindre projekt, som underhållsåtgärder och kundanpassningar.

Share this post