Blogga

Varfor glider mina bh band av?

Varför glider mina bh band av?

Axelband som faller ner kan vara ett riktigt irritationsmoment. Oftast beror det på att de inte är tillräckligt förkortade. Man behöver justera dem varje morgon när man sätter på sig bh:n. Nästan alla bh-modeller har justerbara axelband men själva justeringsspännet kan ibland slitas ut efter lång tids användning.

Vilken kupstorlek bh?

Subtrahera nu din bandstorlek (steg 1) från måttet du precis mätt fram, detta mått kommer att bestämma din kupstorlek. Har du t. ex. 70 i bandstorlek och en omkrets på 89 cm över bysten så kommer din kupstorlek att vara D, 89-70=19, vilket motsvarar en D-kupa enligt tabellen nedan.

Varför går bh sönder?

FEL STORLEK PÅ BH:N KAN BRYTA BYGELN Bär man en bh med för liten storlek på kupa eller omkrets kommer bh-bandet töjas för hårt runt kroppen och bygeln tvingas till en annan form. Denna påfrestning får bygeln att deformeras så att den i värsta fall kan gå av.

Hur vet jag vilken BH kupa jag har?

Mät omkretsen på bysten där den är som högst genom att låta måttbandet löpa över bystens högsta punkt utan att strama åt. Det är måttet under bysten som avgör storlek på bh och måttet över bysten som avgör storlek på kupa.

Hur fungerar push up bh?

Som namnet anger trycker push-up-BH:n dina bröst uppåt så att de trycks närmare varandra. På så sätt får dina bröst ett lyft och du får samtidigt ett välformat dekolletage. En bra push-up-BH ser till och med till att du blir 1 kupstorlek större.

Hur ska en push up bh sitta?

Axelbanden bildar gropar i axlarna. Axelbanden ska endast stå för omkring 20% av bh:ns stöd, även när det gäller stora kupstorlekar. Det är bh:n runt kroppen som står för nästan 80% av stödet. Därför är det viktigt att bh:n sitter ordentligt runt kroppen.

Får ont i ryggen av bh?

Många kvinnor använder en illasittande bh och får ont i nacke och axlar. Genom att välja rätt storlek kan du avlasta bysten och slippa problem med ryggen. En bh som sitter illa kan ge problem som ryggont, andningssvårigheter, bröstsmärtor och dålig hållning.

Share this post