Trendig

Hur man spelar Subway Surfers?

Hur man spelar Subway Surfers?

Subway Surfers är ett klassiskt oändligt löparspel. Du spelar som Jake, som surfar på tunnelbanan och försöker fly från den grinige inspektören och hans hund. Du måste undvika tåg, spårvagnar, hinder och mer för att komma så långt du kan i detta oändliga löpspel.

Vad betyder stjärnan i Subway Surf?

Subway Surfers Score Boosters: Hur får man poängförstärkare Det snabbaste sättet är att börja din resa och trycka på stjärnan i det nedre vänstra hörnet. Det är här du kan köpa en boost för 3000 mynt eller titta på en annons gratis.

När kom Subway Surfers ut?

23 maj 2012Subway Surfers / Släpptes första gången

Hur får man poäng på Subway?

Registrera dig och ladda ner Subway-appen så får du 100 poäng i välkomstbonus – räcker till en gratis varm dryck – och dubbla poäng i 27 dagar. I appen finns det även grymma erbjudanden. Dessutom samlar du poäng för varje köp. Poängen kan du byta ut mot gratis mat.

Hur länge har Subway funnits i Sverige?

1999 öppnades första Subway på Norrlandsgatan i Stockholm. I dag har snabbmatskedjan vuxit till 164 restauranger och planerar en fortsatt kraftig expansion de kommande åren. Målet är att öka med cirka 75 enheter i Sverige de närmaste 4–5 åren.

Hur mycket kostar en macka på Subway?

En macka på subway kostar runt 70 spänn, och jag skulle vilja se dig göra en LIKADAN (gudomlig) macka för 15 spänn.

Subway Surfers skapades av Kiloo och Sybo 2012….Du spelar det här spelet på Poki genom att använda ditt tangentbord:

  1. Vänster/högerpil – Flytta vänster/höger.
  2. Uppil – Hoppa.
  3. Nedåtpil – Rulla.
  4. Rymden – Aktivera hoverboard.

Hur många nedladdningar har Subway Surfers?

Spelet har laddats ned över 1 miljard gånger på Google Play och är därmed ett av de mest nedladdade Android-spelen någonsin.

Hur kan man fuska på Subway Surf?

Det finns ett fusk då på subway surfers om man får en mystery box då ska men trycka 2 gånger med alla 5 fingrarna. Då får man högst 5 saker. Det är rätt men om du får super mystery box så gör inte det! (tryck med alla 5 fingrar samtidigt) För då får du oxå bara högst 5 saker.

Hur gammalt är Subway Surf?

Spelet Subway Surfers lanserades 2012 och har blivit ett av de mest populära exemplen på spelgenren ”endless runner”, det vill säga ett plattformsspel som hela tiden rör sig framåt och aldrig tar slut.

Hur mycket kostar en 30 cm macka på Subway?

Subway Priser

Artikel Pris
Skinka – 30 cm kr107.67
Spicy Italian – 30 cm kr113.67
Steak and Cheese – 30 cm kr117.00
Subway Melt – 30 cm kr113.67

Hur mycket kostar en hel macka på SUBWAY?

Hur mycket kostar en hel Subway macka?

En macka på subway kostar runt 70 spänn, och jag skulle vilja se dig göra en LIKADAN (gudomlig) macka för 15 spänn. Det går förstås inte, dels skulle du inte lyckas, och dels skulle du inte ha ingredienser nog för 15 spänn.

Share this post