Frågor

Hur lamnar man ett meddelande?

Hur lämnar man ett meddelande?

Lämna ett video- eller ett röstmeddelande Öppna Duo på mobilen eller surfplattan med Android. Ring upp någon genom att trycka på namnet. När ett samtal ringer i 60 sekunder går det att lämna ett meddelande. Eller tryck på Lämna videomeddelande eller Lämna röstmeddelande när det ringer.

Vad är en Mobilsvarskod?

Skapa eller ändra mobilsvarskod om kod ska krävas vid avlyssning från din egen mobil. Är du i utlandet måste du ange din kod för att lyssna av dina meddelanden, har du glömt koden kan du återfå den via sms eller brev kontakta oss via vår chattbot eller kundtjänst.

Hur gör man telefonsvarare Samsung?

Aktivera eller avaktivera telefonsvararen Klicka sedan på ”Inställningar”, ”Mitt nummer” och till sist på knappen vid ”Telefonsvarare”. Om du inte kan aktivera via Mitt konto kan du aktivera telefonsvararen genom att slå *114# och trycka på luren, eller ringa 210 från din mobiltelefon och välja val 3.

Är Duo bra?

Duo förlitar sig på ditt telefonnummer, låter dig nå personer i telefonens kontaktlista, erbjuder end-to-end-kryptering och har snygga funktioner som Knock Knock, som låter dig se livevideo av din uppringare innan du svarar. Det är också lätt att använda eftersom appens gränssnitt är löjligt enkelt.

Vad säger man i ett röstmeddelande?

Om du spelar in egna hälsningsfraser för ”Ej svar” och ”Upptaget” kan du välja själv vad som ska sägas. Exempel: ”Hejsan du har kommit till Anna Andersson, jag kan inte ta ditt samtal just nu, men lämna gärna ett meddelande efter tonen eller tryck noll för att kopplas till en av mina kollegor.”

Hur tala in röstmeddelande?

Så här spelar du in en ny hälsning:

  1. Öppna Google Voice-appen .
  2. Tryck på menyn.
  3. I avsnittet Röstbrevlåda trycker du på Hälsningsmeddelande.
  4. Tryck på Spela in en hälsning.
  5. Tryck på Spela in .
  6. Spela in din hälsning och när du är klar trycker du på Stopp .
  7. Välj vad du vill göra med inspelningen:

Varför Duo appen?

Duo är en app från SVT där vi har samlat interaktivitet kring våra program som gör ditt tittande roligare och intressantare. Här får du möjligheten att spela med i tävlingsprogram, tycka till i debatter och göra din röst hörd i omröstningar.

Hur man använder Duo?

Starta ett video- eller röstsamtal

  1. Öppna appen Google Duo .
  2. Sök efter kontakter eller slå ett nummer högst upp.
  3. Tryck på kontakten eller numret som du vill ringa.
  4. Välj ett alternativ: Ring ett videosamtal genom att trycka på Samtal. Ring ett röstsamtal genom att trycka på Röstsamtal .

Share this post