Trendig

Var utspelar sig min fantastiska vaninna?

Var utspelar sig min fantastiska väninna?

Romanen utspelar sig i Neapel från och med början av 1950-talet. Del ett, som liksom hela serien heter Min fantastiska väninna, handlar om barndomen, om hur jagberättaren Elena bestämmer sig för att bilda sig och väninnan Lila avstår från det.

Hur slutar min fantastiska väninna?

Elenas barndomsvän Lila har försvunnit, och hennes son kan inte hitta några spår av henne. Elena vet att Lila på senare år ofta pratat om att göra detta, och tror att hennes försvinnande är en medveten handling. Elena börjar skriva ner allt hon kan komma ihåg om Lila, redan från när de träffades i Neapel på 1950-talet.

När kommer säsong 2 av min fantastiska väninna SVT?

Nu finns ett svenskt premiärdatum för säsong två. Den 10 februari är en dag att se fram emot.

När kommer säsong 3 av min fantastiska väninna?

My Brilliant Friend – säsong 3 har premiär 7 februari Elena gifter sig och blir gravid strax efter, men hennes bestående kärlek till Nino finns kvar i hennes sinne. (8 avsnitt x 60 min.)

När kommer säsong 2 av Min fantastiska väninna på SVT?

Längtar du efter mer av ”My brilliant friend”? Nu finns ett svenskt premiärdatum för säsong två. Den 10 februari är en dag att se fram emot.

När kommer säsong 3 My Brilliant friend?

Regissören Daniele Luchette har sagt att den tredje säsongen stilistiskt kommer att låna inspiration från amerikansk indiefilm på 1970-talet, i synnerhet John Cassavetes. My Brilliant Friend: Those Who Leave and Those Who Stay har premiär på HBO Max i Sverige den 7 februari.

När kommer säsong 2 av Min fantastiska väninna SVT?

När kommer My Brilliant Friend säsong 2?

My Brilliant Friend – Säsong 2 (3 disc)

Format Dolby Digital 5.1
Inspelningsår 2020
Filmformat 16:9 Widescreen Widescreen (1.78:1)
Längd 480
Region 2 (Europa)

När kommer säsong 2 av min fantastiska väninna på SVT?

Share this post