Blogga

Hur vet jag vilket skap Instabox?

Hur vet jag vilket skåp Instabox?

Hur hittar jag till mitt valda skåp? Klicka på länken som vi har skickat till dig på SMS och e-post. Där finns en vägbeskrivning och öppettider till det skåp du valt. Här finns en komplett lista över våra förvaringsskåp.

Vem har nr 0737494296?

Det är instabox nummer.

Måste man verifiera Instabox?

Det kan hända att vi kommer be dig legitimera dig via BankID om du ska hämta ett paket från oss hos Instabox. Då de inte har någon personal på plats vid utlämningen av ditt paket är detta en åtgärd som vidtagits för att ändå kunna säkerställa att paketet hamnar i rätt händer.

Hur hämta paket Instabox?

Hur fungerar det?

  1. Välj Instabox i kassan hos din favoritbutik.
  2. Vi skickar ett SMS med trackinglänk och pinkod.
  3. Du hämtar ut ditt paket med pinkoden, utan att behöva stå en endaste sekund i kö hos postombudet.

Hur hämtar man ut paket box?

För att hämta ut ditt paket behöver du PostNord App. I PostNord App identifierar du dig med Mobilt BankID och öppnar luckan via Bluetooth. Du får tydliga instruktioner för att hämta ut ditt paket i appen, och instruktioner finns också på paketboxen.

Varför kräver Instabox BankID?

Varför tar Instabox ibland BankID? Vi har ingen personal vid utlämningen av ditt paket och kan därför inte kolla legitimation som andra transportörer. Vissa av våra e-handlare begär därför ibland identifiering via BankID för att vara säkra på att rätt person hämtar ut paketet.

Hur hämtar man ut paket på Instabox?

Hur hämtar man ut Instabox?

Välj vilken Instabox du vill. Antingen vid jobbet, hemma eller nere på stan. Paketet hämtar du enkelt ut med en PIN-kod som du får på SMS. Det går självklart fint att skicka en kompis, partner eller familjemedlem för att hämta ut ditt paket också, så länge hen har koden.

Hur fungerar PostNord Paketbox?

I våra paketboxar kan du hämta ditt paket när det passar dig Du väljer paketbox som leveransalternativ i e-handelsföretagets checkout och får sedan avisering precis som vanligt. Hämta sedan ditt paket genom att använda PostNord App och legitimera dig via Mobilt BankID.

Hur snabbt levererar Instabox?

Ditt paket ligger i boxen i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar Instabox hem ditt paket till sitt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat skåp, utan extra kostnad.

Hur öppnar man en Paketbox?

Mottagaren går till paketboxen som finns på kartan i PostNord App och legitimerar sig via Mobilt BankID. Endast telefonen som man legitimerade sig med kan öppna paketboxen. Via Bluetooth upprättas en anslutning till paketboxen och via PostNord App öppnar mottagaren sin lucka.

Kan inte identifiera med BankID Instabox?

Vi har ingen personal vid utlämningen av ditt paket och kan därför inte kolla legitimation som andra transportörer. Vissa av våra e-handlare begär därför ibland identifiering via BankID för att vara säkra på att rätt person hämtar ut paketet.

Vilka levererar med Instabox?

Instabox erbjuder Sveriges okrångligaste frakttjänst. Företaget tillhandahåller snabba leveranslösningar åt flera av Sveriges största nätbutiker så som H&M, Apotea, Lyko, Boozt, Babyshop och Sportamore.

Hur hämta ut Instabox?

Hur tjänar Instabox pengar?

Rundan består av en nyemission på 50 miljoner kronor, köp av befintliga aktier till ett värde av 100 miljoner kronor samt en lånefacilitet på 250 miljoner kronor. 2019 var ett rekordår för Instabox som mångdubblade sin omsättning och ökade antalet utlämningsställen med över 100 procent.

Vilka levererar till Instabox?

Share this post