Blogga

Vad ingar i Boxers basutbud?

Vad ingår i Boxers basutbud?

Vad ingår i Boxers basutbud? Boxers basutbud som ingår i alla paket är SVT1, SVT2, SVT24, TV4, TV6, SVT Barn, Kunskapskanalen, Godare och Tvodster.

Hur gör man en kanalsökning på Boxer?

Guide – Kanalsökning för Boxer TV Hub

  1. Tryck på hemknappen (Husknappen)
  2. Gå till Inställningar (kugghjulet)
  3. Välj Kanaler.
  4. Boxer TV Hub söker nu fram kanaler.

Vad kostar Boxer Flex 8?

Med Boxers kanalpaket Flex8 plockar du själv ihop dina 8 favoritkanaler och kan enkelt byta till nya favoriter varje månad. Kampanj! 99 kr/ mån i 12 månader. Därefter 239 kr/mån.

Vilket är det bästa tv abonnemanget?

Bästa digital-TV leverantörerna Inom digital-TV placerar sig Telia i topp följt av Sappa och Canal Digital. Sämre gick det för Com Hem, Viasat och Telenor som alla hamnade under snittet för branschen.

Vad kostar en Boxer till TV?

Våra TV-paket pris 299 kr/mån. Bindningstid 24 mån. Därefter ord.

Hur laddar man Boxer kontantkort?

Du laddar på kontantkortet på boxers hemsida. Det är även där som du aktiverar kortet första gången du använder kontantkortet. När du aktiverar kortet sätter du själv ett datum för när abonnemanget ska börja gälla. För att ladda på kortet använder du numret för programkortet som sitter på baksidan av ditt Tv-kort.

Hur får man in lokala nyheter Boxer?

Tryck på hemknappen (ser ut som ett hus) på fjärrkontrollen till TV Hub. Stega åt höger till ”kugghjulet” och tryck på OK. Stega ned till ”Kanaler” och tryck på OK. Nu kommer en kanalsökning att genomföras.

Vad ingår i Boxer Flex 8?

TV Flexibel

  • Vårt standardutbud plus åtta valfria favoritkanaler.
  • Streamingpaketen Tele2 Play+ och Viaplay Medium ingår.
  • Inga startavgifter.

Hur ändrar jag kanaler på Boxer?

Om du vill byta till nya kanaler kan du kostnadsfritt gör kanalbyten inne på Mina Sidor en gång i månaden. Det går även bra att ringa vår Kundservice på telefon: 0771-21 10 00. Vid kanalbyte via Kundservice tillkommer en administrativ avgift på 35 kronor.

Hur man installerar Boxer TV modul?

Stoppa i strömkabeln och starta om TVn, När TVn har startat, ställ dig en betalkanal som ingår i ditt TV-paket. Sätt i programkortet i TV-modulen med chippet först och sidan uppåt mot etiketten. Därefter sätt i TV-modulen i TVn (i de allra flesta fall ska etiketten vara vänd mot väggen).

Hur fungerar Boxer kontantkort?

Boxer Mix Kontantkort har inga månadsavgifter och ingen bindningstid (kortet gäller endast i 3 månader). För att få tillgång till HD kanalerna så krävs det en digital-tv box med stöd för HD kanaler eller med en TV som har inbyggd digital-tv mottagare med stöd för HD.

Vad kostar en Tvhub?

TV Hub kostar 1.695 kronor, alternativt kan man hyra den för en engångsavgift om 500 kronor.

Vilken kanal lokala nyheter?

SVT har regionala nyhetssändningar på SVT1 och SVT2.

Share this post