Ny

Vem erbjuder Instabox?

Vem erbjuder Instabox?

Ämnen. Instabox erbjuder Sveriges okrångligaste frakttjänst. Företaget tillhandahåller snabba leveranslösningar åt flera av Sveriges största nätbutiker så som H&M, Apotea, Lyko, Boozt, Babyshop och Sportamore.

Hur funkar Instabox hemleverans?

Hur fungerar det? Välj Instabox i kassan hos din favoritbutik. Vi skickar ett SMS med trackinglänk och pinkod. Du hämtar ut ditt paket med pinkoden, utan att behöva stå en endaste sekund i kö hos postombudet.

Hur hämta ut Instabox?

Välj vilket skåp du vill. Antingen vid jobbet, hemma eller nere på stan. Paketet hämtar du enkelt ut med en PIN-kod som du får på SMS. Det går självklart fint att skicka en kompis, partner eller familjemedlem för att hämta ut ditt paket också, så länge hen har koden.

Hur snabba är Instabox?

Ditt paket ligger i boxen i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar Instabox hem ditt paket till sitt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat skåp, utan extra kostnad.

Är Instabox säkert?

Vi har ingen personal vid utlämningen av ditt paket och kan därför inte kolla legitimation som andra transportörer. Vissa av våra e-handlare begär därför ibland identifiering via BankID för att vara säkra på att rätt person hämtar ut paketet.

Hur vet jag vilken Instabox som är min?

Du får inom kort ett SMS från Instabox med information om din leverans. I ditt SMS hittar du en spårningslänk. Klicka på länken för att följa paketets resa, få information om öppettider och adress för din box. Via länken kan du även ändra adress för din box.

Hur tjänar Instabox pengar?

Rundan består av en nyemission på 50 miljoner kronor, köp av befintliga aktier till ett värde av 100 miljoner kronor samt en lånefacilitet på 250 miljoner kronor. 2019 var ett rekordår för Instabox som mångdubblade sin omsättning och ökade antalet utlämningsställen med över 100 procent.

Kan man spåra Instabox?

Är ett paket på väg till dig? Kul! Skriv in ditt paket-ID och post- eller mobilnummer nedan för att spåra.

Share this post