Rekommendationer

Ar det gratis retur pa Asos?

Är det gratis retur på Asos?

Vill du returnera en vara du inte vill ha? Vi förstår, ibland händer det att en vara helt enkelt inte funkar och du vill ha pengarna tillbaka. Oroa dig inte, så länge en vara skickas tillbaka i originalskick kan du göra en retur gratis med förbehåll för reglerna nedan som innehåller föreskrifter om Skäligt Bruk.

Hur lämnar man tillbaka ett paket från Zara?

Du kan returnera din beställning i valfri Zara-butik utan kostnad inom samma marknad/region där du gjorde köpet. Det är bara att ta med varorna du vill returnera tillsammans med kvittot. Du kan bära det i mobilen, skriva ut det eller visa upp din ZARA-QR, som du hittar genom att gå till avsnittet ”Köp” i Zara-appen.

Hur lämnar man tillbaka ett paket från Zalando?

Du har alltid 100 dagars returrätt på ditt köp hos oss.

  1. Du kan registrera din retur här:
  2. Du kan skicka varorna i Zalandokartongen eller någon annan lämplig förpackning.
  3. Fäst returetiketten på paketet.
  4. Lämna in returpaketet hos närmaste postombud.

Har Asos gratis frakt?

För dig som handlar på ASOS är hetaste tipset att spana in Premierleverans. Premierleverans är för dig som alltid vill få gratis frakt och leverans nästa arbetsdag.

Hur många dagar retur Asos?

För beställningar som skickas med en Click & Collect-service börjar de 28 dagarna för retur att gälla från och med dagen paketet tas emot av utlämningsstället. Vi strävar efter att återbetala dig inom 14 dagar efter att vi tagit emot den returnerade varan till vårt lager.

Vad kostar frakt på Zara?

Det finns tre fraktalternativ, antingen kan man hämta varorna i sin närmaste Zara butik vilket är kostnadsfritt. Eller så kan du välja standardleverans för 49 kronor, oavsett hur mycket du beställer. Eller expressleverans för 99 kronor.

När får man tillbaka pengar från Zalando?

Har du redan betalat för varorna får du pengarna tillbaka. Kom ihåg att det kan ta upp till 5 bankdagar innan återbetalningen syns på ditt konto, beroende på vad du har för bank. Har du betalat mot faktura eller förskottsbetalning ber vi dig att lämna oss dina kontouppgifter.

Share this post