Trendig

Hur gor jag om jag angrar ett bud pa Tradera?

Hur gör jag om jag ångrar ett bud på Tradera?

Bud är bindande – Tradera. Bud som läggs på Tradera är bindande. I och med att man lägger ett bud eller gör ett köp förbinder man sig till att genomföra det. Objektet ska betalas inom rimlig tid, så länge köpare och säljare inte kommit överens om annat.

Vad menas med reservationspris ej uppnått?

Reservationspriset är det lägsta pris som säljaren begär för bilen. Vilket reservationspriset är ligger dolt för budgivarna, men det går alltid att se om reservationspriset är uppnått eller ej. Om ett bud läggs precis innan auktionen avslutas förlängs tiden för auktionen av varje nytt bud, så att nya bud kan läggas.

Vilka fördelar och nackdelar finns det med auktion?

I en absolut auktion finns det inget minimum! Köpare kan njuta av möjligheten att få en bra deal. Fördel: Eftersom det inte finns några minimum bud så vet köpare säkert att varan kommer att sälja. Nackdel: Säljaren kanske slutar med att förlora ett värdefullt föremål till ett för lågt pris.

Vad menas med reservationspris på Tradera?

Reservationspris är det lägsta pris säljaren gått med på att sälja varan för. Om säljaren har ett reservationspris så kommer ditt bud automatiskt höjas till reservationspriset har uppnåts eller till ditt högsta belopp om reservationspriset är högre än autobudet.

Kan säljaren häva ett köp Tradera?

Efter att ett juridiskt avtal ingåtts (som ett köp) är huvudregeln att det ska hållas. Säljaren får endast häva köp om det beror på ett avtalsbrott från köparens sida, som att dröja med betalningen. Eftersom du betalat i tid så har säljaren alltså ingen rätt att häva köpet.

Hur sätter man reservationspris på Tradera?

Vad är Slagavgift auktion?

slagavgift – en fast avgift som tas ut av köparen. försäljningsprovision – en procentuell avgift (provision) som tas ut av säljaren.

Hur mycket tar Klaravik?

Som köpare har du 12 dagar på dig att hämta objektet efter avslutad auktion. Om ett objekt inte har hämtats inom 12 dagar efter auktionsavslut har Klaravik rätt att ta ut en avgift om minst 500 kronor (exklusive moms) per påbörjad vecka därefter.

Share this post