Allmänning

Hur mycket pengar har hollywoodfruarna?

Hur mycket pengar har hollywoodfruarna?

– Jag skulle nog säga att det var åtminstone en kvarts miljon, om inte mer. Då var det ganska många episoder, sista året gjorde jag bara fyra episoder, säger hon.” I och med att Isabel bara var med i fyra avsnitt så innebär det dock att lönen blir ungefär 250.000 kronor per avsnitt, vilket känns mer rimligt.

Vilka har Britt Ekland barn med?

Victoria Sellers
Nic AdlerT.J. Mcdonnell
Britt Ekland/Barn

Britt Ekland var under fyra år gift, mellan 1964 och 1968, gift med den brittiske komikern och sångaren Peter Sellers som hon har dottern Victoria Sellers, 56, tillsammans med. Hon har även sonen Thomas Jefferson, 33, och Nicolaj från tidigare förhållanden.

Hur många säsonger finns det av Svenska Hollywoodfruar?

13Svenska Hollywoodfruar / Antal säsonger
Efter elva år i rutan och 13 säsonger valde TV3 att lägga ner Svenska Hollywoodfruar, och visst kan man sakna de blonda profilerna. Men hur har det egentligen gått för Anna Anka, Maria Montazami och alla de andra? Det här gör Hollywoodfruarna i dag.

Var bor Svenska Hollywoodfruarna?

Även Perssons 88-åriga mor Iris bor med familjen i Los Angeles. Från 2016 började även Gunilla sin YouTube karriär med Jakob Vesterberg som kompanjon. Åsa Vesterlund föddes 1975 i Hortlax utanför Piteå, och bor idag i Hollywood Hills samt Miami.

Hur mycket pengar har Gunilla Persson?

– Den bästa inkomstkällan för mig nu har varit Memmo. Det finns månader där jag tjänar 8–10 000 dollar på det, säger Gunilla Persson. Det motsvarar ungefär 80–100 000 kronor på en månad.

Hur rik är Gunilla Persson?

Persson har varit verksam som reseledare, efter journalistutbildning genomfört kändisintervjuer för Sveriges Radio och varit sångerska i Japan. Efter att ha deltagit i Damernas Världs modelltävling värvades hon 1983 av Eileen Ford till New York, USA, där hon arbetade för Ford Models och Elite Model Management.

Vilken Bondfilm är Britt Ekland med i?

Internationellt blev hon mest känd som Bondbrud i filmen Mannen med den gyllene pistolen (1974).

När kommer säsong 14 av Svenska Hollywoodfruar?

Susanne Nylén som är presschef på TV3 och Nent Group bekräftar att det inte kommer spelas in någon ny säsong av ”Svenska Hollywoodfruar”.

Vem är rikast av svenska Hollywoodfruarna?

HOLLYWOOD. När deltagarna i säsong två av dokusåpan ”Svenska Hollywoodfruar” presenteras i dag blir affischnamnet Suzanne Saperstein. Den frånskilda miljardärskan har efter en lång tids övertalningskampanj tackat ja till programmet. – Kontraktet skrevs på i förrgår, säger en källa till Nöjesbladet.

Vart bor Gunilla Persson i Sverige?

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, bor med sin dotter Erika, 17, i det flotta området Pacific Palisades i Los Angeles. I huset bor även Gunillas mamma Iris, 93, och familjens husdjur.

Share this post